Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’i dizide kaşımaya başlayan bir sıkıntısı var!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’i dizide kaşımaya başlayan bir sıkıntısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Ali Vefa karakteri ile ortaya koyduğu performansla izleyicilerin büyük takdirini kazandı. Aslında birçok kişi Ölmez’i Medcezir dizisinden tanıyordu. Ancak dizilerde çok fazla yer almaması, tiyatro oyunları ile yoluna devam etmek istemesi nedeniyle geniş kitleler Mucize Doktor ile kendisini tanımaya başladı.

Sokaktaki bir çok vatandaş Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa karakterini biliyor. Ancak Taner Ölmez’in o kişi olduğunu bilmiyor. İsmi değil ama yarattığı karakter öne çıkmış durumda. Taner Ölmez bu durumun kendisi için bir sıkıntı olmaya başladığını ilk kez yumuşak bir ifadeyle anlattı.

Fox TV Ana Haber Bülteni sunuculuğundan ayrıldıktan sonra youtube’da kanal açan Fatih Portakal’ın konuğu Taner Ölmez oldu. Ünlü oyuncu 2 yıldır kendisini Ali Vefa ile tanıyanlar olduğunun altını çizdi ve isminin önüne karakterin geçmesi durumunu şu sözlerle değerlendirdi:

“Bu benim için çok keyifli bir duygu. Yarattığım bir karakterin bu kadar beğenilmesi, sevilmesi, böyle 7’den 70’e insanların içine alması, takip etmesi büyük bir mutluluk açıkçası.

Ama bir taraftan açıkçası beni ufak da olsa kaşımaya başladı. Çünkü ben bir oyuncuyum, ben aslında Ali değilim. Bu bir yaratım süreciydi. Buna çalıştım, yaklaşık iki – iki buçuk ay boyunca her gün, ortaya Ali Vefa çıktı. İleride bu iş bittikten sonra tek ümidim, Ali’yi unutturmayıp, Taner’i hatırlatmak.”