Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in çıktığı yayında ablası Gamze Erçel’den sürpriz mesaj takdir topladı

Hande Erçel’in çıktığı yayında ablası Gamze Erçel’den sürpriz mesaj takdir topladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2019 yılında anneleri Aylin Erçel’in vefatıyla sarsılan Gamze ve Hande Erçel kardeşler, şimdilerde Mavi’nin doğumuyla birlikte bir nebze olsun acılarını dindirmeye çalışıyorlar. Ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in 2019 yılı Aralık ayında kızı Aylin Mavi dünyaya gelmişti. Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde yeğeninin doğum gününde çekilen fotoğraflarla sosyal medyanın gündeminde.

Oyuncu, ablası ve yeğeni ile birlikte verdiği pozlarıyla çok konuşuldu. 1 yaşına giren Mavi’nin doğumgününde bembeyaz kıyafetler içinde prenses gibi olduğu fotoğraflarda abla kardeşin mutlulukları da yüzlerinden okunuyor.

Beyaz kıyafetler içinde küçük bir parti ile Mavi’nin doğum gününde çekilen fotoğraflarıyla Hande Erçel, büyük dikkat çekmişti. 17 Aralık’ta yapılan partiden bir gün sonra Erçel, instagram’da Bergüzar Korel ve Hatice Şendil’in, SMA’lı Poyraz Ali’ye yardım kampanyası için başlattıkları canlı yayına katıldı.

Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisinin setinde yayına katılan oyuncu, 18 milyona yaklaşan instagram’daki takipçilerine seslenerek destek istedi. Kampanyaya bir güzel destek de ablası Gamze Erçel’den geldi.

Hande Erçel'in çıktığı yayında ablası Gamze Erçel'den sürpriz mesaj takdir topladı 9

Gamze Erçel, bir gün önce kızı Mavi’ye doğum gününde giydirdiği ve çok beğenilen kıyafetini bağışladığını bir mesaj ile canlı yayın sırasında iletti. Erçel de ablasının yaptığı bu güzel jest karşısında duygulandı ve çok mutlu olduğunu belirtti.

Hande Erçel'in çıktığı yayında ablası Gamze Erçel'den sürpriz mesaj takdir topladı 10

Kampanyaya daha önce Demet Özdemir, Bergüzar Korel, Serenay Sarıkaya da özel bir gecede giydikleri kıyafetlerini bağışlarken, Eda Ece de Yasak Elma’da taktığı kolye ve küpeyi bağışlamıştı. Demet Özdemir’in kıyafeti 50 bin TL’ye satıldı.

Hande Erçel'in çıktığı yayında ablası Gamze Erçel'den sürpriz mesaj takdir topladı 11

Bu arada canlı yayına katılanlar arasında Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Miray Daner, Onur Büyüktopçu, Çağlar Ertuğrul, Alina Boz, Esra Erol, Demet Özdemir, Boran Kuzum, Fahriye Evcen, Pelin Karahan, Merve Dizdar gibi pek çok isim de vardı.