Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’den kalpleri kazanan kampanya!

Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’den kalpleri kazanan kampanya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile ekranda konuşulan isimlerden birisi… Dizi sayesinde popülerliğini hızla artıran oyuncu, sosyal medyada yaptığı çalışmalarla da kendinden konuşturmasını biliyor.

Takipçilerine evlerinde kalmaları tavsiyesini veren oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmaların olmamasını fırsata dönüştürdü. Oyuncu, sosyal medyada hem instagram hem de youtube sayfaları üzerinden hayranları ile iyi bir iletişim ağı kurdu. 1 Nisan 1978 doğumlu olan Özder, yeni yaşını kutlarken bu durumu bir sosyal yardımlaşma çabasına da dönüştürdü.

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder'den kalpleri kazanan kampanya! 7

Ünlü oyuncu, Tohum Otizm Vakfı’na destek olan paylaşımı ile dikkat çekti. Doğun gününde otizimli çocuklar için bağış toplama adına kendisine bir misyon yükledi. Sosyal medyadan yapacağı canlı yayınlarla hem vakfa bağış için destek isteyecek olan Özge Özder, hem de eğlenceli paylaşımları ile doğum gününü takipçileri ile birlikte yaşayacağını duyurdu.

Özge Özder’in mesajını aşağıda düzenleme yapmadan paylaşıyoruz:

“Artık bugün itibariyle benim doğum günüm… Doğum günümde hepimiz #evdekal diyerek kendi evlerimizden güçlerimizi birleştireceğiz, yan yana durup şifalanacağız, iyilikte buluşacağız.. Başka çare yok. Nisan 1 i nisan 2 ye bağlayan zamanlarda doğmuş biri olarak elbette 2 nisan otizm farkındalık gününden haberim vardı. Ancak bu yıl @tohumotizm vakfı nın bana özel olarak yapmış olduğu çağrı bana kendimi evde de işe yarar ve iyi hissettirecek, buluşmaya, farkındalığa vesile olacak bir çağrıydı. Yarın saat 18:00 itibariyle @tohumotizm yararına saatlerce burdan canlı yayında olacağım.. Yıllardır hep yan yana olduğum bu güzel kalpli dostlarım da beni yalnız bırakmayacaklar ve bu gündemde otizmli kardeşlerimize bağış toplamama, doğum günüme özel kampanyayı duyurmama yardım edecekler, canlı yayın konuğum olacaklar.. Sohbet, müzik ve en son evde kendi ellerimle yaptığım pastamın mumlarını bile burdan üfleyeceğim. Bakalım dostlarımdan daha kimler kimler katılacak aramıza sürpriz bu belli mi olur .. Dostuma, arkadaşıma duyurumdur. Hediye, çiçek yerine bağış yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Yardım kampanyaları ile dolu bu gündemde onlara da yer açmamız şart diye düşünüyorum. Bağış linki hikayemde yukarı kaydırıp ulaşabilirsiniz. Destek veren tüm dostlarıma @tohumotizm adına teşekkür ederim.. Doğum günüme anlam kattınız. Her anlamda İYİleşmiş ve kutlanası bir dünyaya kavuşmak dileğiyle.”