Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranları korona bitsin kavuşalım modunda!

Demet Özdemir hayranları korona bitsin kavuşalım modunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, koronavirüsten korunma amacıyla bir süredir evinden dışarı çıkmıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, dizi setinin ara vermesinin ardından evine çekilmişti.

Takipçilerine her fırsatta evlerinde kalmaları tavsiyesini veren oyuncu, twitter hesabından ise dışarıda rahatça dolaşıp, hiçbir şey yokmuş gibi davrananları bencillikle suçlamıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla bazen ev hallerini bazen eski günlerin anılarını paylaşan oyuncuya takipçilerinden çok sayıda yorum geliyor.

Demet Özdemir hayranları korona bitsin kavuşalım modunda! 9

“Korona bitsin yine kavuşalım” diyen takipçileri oyuncunun sosyal medya paylaşımları ile şimdilik yetinmek durumunda. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeniden ne zaman çekimlerin yapılacağı bilinmiyor. Sektörde şu anda kimse gelecek hakkında plan yapamıyor.

Demet Özdemir hayranları korona bitsin kavuşalım modunda! 10

Demet Özdemir’in hem ev halleri hem de eskinin unutulmaz anlarıyla ilgili yaptığı paylaşımlara ise büyük ilgi var. Tarzını çok beğendiklerini belirten takipçileri, ünlü oyuncunun doğallığını yansıttığı paylaşımlarına da büyük ilgi gösteriyor.

Demet Özdemir hayranları korona bitsin kavuşalım modunda! 11

Yüz binlerce beğeni alan paylaşımlar aynı zamanda binlerce de yorum ile destekleniyor. Özdemir, evinde karantinada ve bu süreçte sosyal medyada popülerliğini her geçen gün artırıyor.