Ana sayfa Güncel Haberler Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’i çok mutlu eden sürpriz!

Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’i çok mutlu eden sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans mezunu olan ünlü oyuncu Özge Özder, bilindiği üzere Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu aynı zamanda Şehir Tiyatroları’nda da uzun yıllardır çeşitli oyunlarda rol aldı.

Özder, hayranlarına bir sürprizden bahsetti. Aralık ayında Şehir Tiyatroları’nda 12. Gece oyunu ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacağını duyurdu.

Instagram hesabından paylaşım Yapan Özder, “Feste’yi özleyenler? Aralık ayı Şehir Tiyatroları programında bir sürpriz bekliyor sizi. Ben yine provaya, yine orkestralı, yine şarkılı danslı provalar ve yine Çiğdem Erken şarkılarını canlı söyleme sınavı bana.. Yönetmenim Serdar Biliş çok özledim seni ve kurduğun dünyaya ait tüm 12. Gece ailesini.. 12. Gece ve Feste üç yıl önce yaptığı 6 bin kişilik Harbiye Açıkhava sahnesi veda oyunundan sonra, tekrar aynı kalp çarpıntısı ile emrinizde” notunu paylaştı.

Mutluluğu sözleriyle anlaşılan ünlü oyuncu, ilk olarak 25 Aralık’ta Harbiye Muhsin Ertuğrul sahnesinde yer alacak oyun ile hayranlarının karşısına çıkacak. 26-27 ve 28 Aralık tarihlerinde de yine oyun aynı sahnede sergilenecek. Tüm biletlerin de tükenmesi dikkat çekti.

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder'i çok mutlu eden sürpriz! 7