Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’i derinden sarsan vefat!

Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’i derinden sarsan vefat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vicdani retçi ve Hayvan Hakları İzleme Komitesi Koordinatörü Burak Özgüner bu sabah İstanbul’daki evinde ölü bulundu. Hayatını kaybeden Özgüner’in cenazesi, Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Kalp krizinden ölmüş olabileceği yönünde iddialar var.

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder, aldığı bu haber ile adeta yıkıldı.

Hayvan hakları ile ilgili bir proje için daha 2 gün önce görüştüklerini belirten Özge Özder, bu projeyi yarım bırakmayacağını ve projeye kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

15 Eylül 1987 doğumlu olan Burak Özgüner’e veda mesajıyla duygulandıran Özge Özder, aşağıdaki mesajı ile dikkat çekti:

Sevgili Burak, güzel kalpli yol arkadaşımız, az önce aramızdan ayrıldığın haberi gerçek anlamda büyük bir darbe oldu benim için. Hayvan hakları ile ilgili yapacağımız projeyi yeni konuşmuştuk oysa..

Her zaman ki gibi bana okunacak, incelenecek yığınla döküman attın çok değil 2 gün önce. Bana ve derneğimiz @banagozkulakol a öyle çok ışık olup, yön gösterdin ki, insan bu yaşta böyle bir akıl hocası olmak nasıldır, bu üst düzey bilince nasıl varılır, dünyaya ve yaşayan her canlıya sorumluluk, onlar için mücadele duygusu, gücü, çalışma azmi nasıl tek bir insanda toplanır gibi tüm soruların cevaplarını sana bakıp, dinleyip kendisini eksik hissederdi.

Dünya kibri kendinden büyük, ama baktığında yaşam amacına dair tek bir fikri olmayan, her şeyi çok bilmekten muzdarip sürüsüne israf beyinlerle dolup taşarken senin gibi bilinçlerin, iyi kalplerin bize erken vedası beni derinden incitiyor, üzüyor, hatta kahrediyor. Güzel uyu canım. Gidişin nefes alan her canlı için büyük bir kayıptır.

Öyle sanıyorum ki kısa hayatında tüm can dostlarımızla ilgili güzel mücadelen için doğa ana seni erkenden bağrına bastı. Buna inanmak istiyorum. Bu fotoğrafın yapacaklarımızı ve tüm canlılar için vermemiz gereken mücadeleyi her daim aklımda tutmamı sağlayacak. (Projemize kaldığımız yerden devam edeceğim…) Umarım yardım ettiğin tüm canlıların ruhları sana eşlik ediyordur şu an. Tarifsiz üzgünüm… Burak Özgüner 15.09.1987-09.10.2019
@freedomfordolphins @hakim_komite @deneye_hayir @banagozkulakol #buraközgüner

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder'i derinden sarsan vefat! 7