Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Nazlı’sı olmak Sinem Ünsal için o kadar da cazip değil!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı olmak Sinem Ünsal için o kadar da cazip değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi, bir süredir koronavirüs salgını nedeniyle izleyicileri ile yeni bölümleriyle buluşamıyor. Ancak Fox TV’nin aldığı son karar ile Mucize Doktor, 9 Nisan Perşembe itibari ile 1. bölümden yeniden başlayacak ve izleyicilerle tekrar buluşacak.

Perşembe akşamlarına yerleşen Mucize Doktor için tekrar bölümlerin başlaması iyi mi yoksa kötü mü olacak, izleyiciler sıkılır mı, bu da yeni bir tartışma konusu. Dizide Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal ise şimdilerde canlandırdığı Nazlı karakterinden ise kötü bir karaktere hayat vermeyi daha çok istiyor.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı olmak Sinem Ünsal için o kadar da cazip değil! 7

Nazlı hem çok iyi kalpli ve dünyaya açık, insanları seven önemli bir karakter. Ancak Sinem Ünsal’ın hayalinde Nazlı olmadığı da Hürriyet gazetesindeki röportajından ortaya çıktı. Ünsal, “Kötü kadın rolü gelse koşa koşa oynarım” açıklaması için şu detayları verdi:

“Sahne, sosyal nezakete uygun olmayan şekilde davranmamayı kendine kural edinen bizler için farklı karakterleri özgürce oynayabildiğimiz bir alan. Galiba biraz da o yüzden kötü karakterleri oynamak istiyoruz. Çok isterim! Çünkü içimde olan ama dışarı yansıtamadığım birçok şeyi karakter üzerinden anlatma çabam var. Deneyimlemediğim duyguların içine girme çabası…”