Ana sayfa Kadın Haberleri Damla Colbay ile Deniz Baysal’ın ne kadar çok ortak özelliği var!

Damla Colbay ile Deniz Baysal’ın ne kadar çok ortak özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Damla Colbay ile Hizmetçiler dizisinde Ela’yı canlandıran Deniz Baysal’ın bazı ortak yönleri var. Öncelikle her iki oyuncu da İzmir doğumlu… Baysal, “İzmir benim hayatım. Orası benim için sakinlik demek” diyor… Damla Colbay da Karşıyakalı olmanın gururunu taşıyor.

Her iki isim de İzmir’de başladıkları hayatlarını İstanbul’da profesyonelliğe çevirdi… Her ikisi de şimdilerin aranılan başrol kadın oyuncuları arasında.

Damla Colbay ile Deniz Baysal'ın ne kadar çok ortak özelliği var! 8

Hürriyet gazetesine konuşan iki ünlü oyuncu da küçüklüklerinde sevgi ile büyütülmüş. Her ikisi de imkanları sınırlı ama sevginin büyük olduğu ailelerde büyüdü.

Deniz Baysal da Damla Colbay da tiyatro salonlarında oyunculuğa tutuldu. Baysal, İzmir’de çekilen Derin Sular dizisiyle ilk adımı attı, Colbay ise Kara Para Aşk’ta yer alarak çıkış yaptı.

Deniz Baysal 1991 doğumlu, Damla Colbay ise 1993 yılında doğdu. Yani aynı jenerasyondan geliyorlar.

Damla Colbay ile Deniz Baysal'ın ne kadar çok ortak özelliği var! 9

Her ikisi de aynı yönetmene aşık… İspanyol Pedro Almodovar’dan büyük cümlelerle bahsediyorlar. 25 Eylül 1949 doğumlu olan Almodovar, 70 yaşında ve birçok ödülün de sahibi..

Damla Colbay diyor ki: “Bir Almodóvar (İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar) kadını olarak, onun bir filminde oynayıp hayal dünyasına dahil olabilmeyi çok istiyorum.”

Deniz Baysal ise, “Almodóvar en sevdiğim yönetmen, ‘İçinde Yaşadığım Deri’yi ne kadar izlesem doyamıyorum. Polisiye okumayı çok seviyorum. Tess Gerritsen kitaplarını kaçırmıyorum” diyerek kendinden bahsetti.

İki ünlü oyuncunun birbirleri ile benzer özellikleri dikkatleri çekmekte.