Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den öpüşme ve kilo itirafları!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den öpüşme ve kilo itirafları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 4.sezonuyla ekranlara geri dönecek. Eda Ece de Yıldız karakteri ile yine hayranlarını güldürmeye, eğlendirmeye devam edecek. Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayının ortasından bu yana Yasak Elma dizi setinde çalışmalar yapılmıyor. Dizi Ekibinin, Temmuz sonunda yeniden bir araya gelerek 4. sezon çekimlerine başlaması bekleniyor.

Yasak Elma’nın 3. sezondaki müthiş çıkışında büyük pay Eda Ece’nin.. Pazartesi sendromuna iyi gelen bir Yıldız performansı ile Eda Ece, dizinin reytinglerinin artmasını sağladı. Oyuncu doğaçlama sahneleriyle de yapıma yön verdi.

Stresli bir dönem geçiren oyuncu aldığı kilolarla da dikkat çekmişti. Oyuncu, bir işe başladığı zaman stresten fazla yemek yiyor ve kilo alıyor. Normal kilosu 56 olan oyuncu, en iyi zamanında bile 53 kilonun altına inemedi.

Koronavirüs nedeniyle karantina günlerini evinde geçiren oyuncu, formunu korumakta zorlanıyor. Bu dönemde kilo alan Eda Ece, “Sette iki öğün zor yerken, evde 3-5 çayı, gece falan derken… Aç gözlü olmayı da sevmiyorum. Oburluk kötü bir şey onun dengesi var, insanı olarak da kendime yakıştırmıyorum” açıklamasını yaptı.

Pandemi döneminde biraz kilo aldığını itiraf eden Eda Ece, bir başka itiraf daha yaptı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den öpüşme ve kilo itirafları! 7

Öpüşme sahnelerinde de zorlandığını itiraf eden Eda Ece, bu işin ekranda izlenildiği gibi olmadığını belitti. Oyuncu, öpüşme sahnelerinin romantik bir ortamda yapılmadığını, bunun bir iş olduğunu ve bu tür sahnelerden de hoşlanmadığını söyledi.

Kadın bedeni üzerinden yapılan işleri de sevmeyen oyuncu, “Kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor. Orada ciddi bir iş yetiştirme stresi ve profesyonellik var” açıklamasında bulunmuştu.