Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da hesap günü! Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba sitem etti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da hesap günü! Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba sitem etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında sette çekimleri bir süre durdurmuştu.Ancak alınan önlemler ile Mart sonunda yeniden çekimlere başlanıldı.

Ancak sektördek birçok kişi bu duruma tepki göstermişti. Salgın devam ederken hem oyuncuların hem de yapım ekibinin büyük bir risk altında olduğuna yönelik itirazlar yükselmişti. Tüm bu itirazlara rağmen 5 bölüm çekildi ve dizi 165. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı.

Dizide İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran Ozan Akbaba ile Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, bu süreçte çekimlere devam ederek doğru yaptıklarını açıkladı.

Her iki oyuncu da gösterilen tepkilerde rahatsız olmuştu ve kendilerine yönelik eleştirilere yanıt verdiler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hesap günü! Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba sitem etti! 7

İşte o açıklamalar:

Ozan Akbaba: “Ne yaptığını bilmeyen insanlar değiliz. Yıllarca bu sektörde iş yapmış; yönetmenler, senaristler, yapımcılar. Bu insanlar hiçbir şeyi bilinçsiz yapmadılar. Eğer pandemi sürecinde, korona hala gitmese dahi, eminim ki bizim şirketimiz, ya da herhangi bir yapımcı bu tip önlemleri almadığı sürece işe başlamayacaktır.”

Oktay Kaynarca: “Biz cesaretli bir girişimde bulundu. Herkes setleri iptal mevzusunun içerisinde 5-6 bölüm çekmiş olduk. Sonra fark ettik ki, aslında biz doğrusunu yapmışız. Bütün önlemlerimizi alarak, işimizi doğru yapmışız. Bütün önlemlerimizi alarak işimizi doğru yapmışız. Allah’a bin şükür olsun ki, hiçbir sıkıntı yaşamadan bölümlerimizi çektik, bitirdik. Ama buna rağmen 5-6 bölüm eksik bitirdik.

Bunun dışında o sırada ‘setler iptal olsun’ diye bağıran arkadaşların aslında bu konuyla ilgili ne kadar yanılgı içinde olduğunu da gördük. Şu anda setler tekrar başlıyor. İnsanlar ekonomilerine dönmek zorundalar. ‘Setler iptal olsun’ diyen arkadaşların toplamı, bu konuyla ilgili ne düşünüyor, ne söyleyecekler, ne bağıracaklar merak ediyorum.”