Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’un perde arkasında verilen mesaja dikkat!

Mucize Doktor’un perde arkasında verilen mesaja dikkat!

tarafından ker_def

TelevizyonnGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle ikinci sezonu ile buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin şimdiye kadar 46 bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken, zaman zaman da youtube kanalında yayınlanan kamera arkası görüntüleri, perde arkasında neler olduğu konusunda önemli bilgiler sunuyor.

Mucize Doktor dizisinin de 42.bölümünün çekimleri sırasında neler olduğuna yönelik görüntüler youtube kanalından paylaşıldı. Dizi hayranları özellikle bu tür görüntülere çok ilgi gösteriyor. Dizinin kendisi kadar çekim aşamalarında yaşananları da merak eden milyonlar var… Kamera arkasına yansıyan detaylar da sosyal medyada konu ediliyor.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Hayal Köseoğlu gibi isimlerin sahnelerinin çekimleri sırasında perde arkasında neler olduğuna yönelik bilgileri aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Ekibin ne kadar yoğun çalıştığını, küçük alanlarda ne kadar çok kişinin bir arada kalmak durumunda olduğunu, pandemi şartlarında dizi çekmenin ne kadar dikkat gerektirdiğini de bu görüntüler anlatıyor.

Set ekibinin maskelerini taktıkları görülürken, oyuncuların da ne kadar eğlendikleri kamera arkasına yansıdı. Geçen sezona göre reytingleri gerileyen dizinin hayran kitlesi belki azaldı ama yine de çok iyi oranlar elde eden Mucize Doktor, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Perde arkasında oyuncular ile set ekibinin uyumlu çalışması, birliktelik görüntüsü, ayrıca çekimlerin eğlenceli geçmesi de videoda dikkat çeken diğer mesajlar…