Ana sayfa TV Programları Müge Anlı 13. sezonuna başlıyor, gündemi sarsacak konular var!

Müge Anlı 13. sezonuna başlıyor, gündemi sarsacak konular var!

tarafından ker_def

Gündemi sarsan itirafları, aylarca konuşulan cinayetleri ve sıra dışı olaylarıyla Türkiye’nin gündemini belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni stüdyosunda sezona “merhaba” diyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, yarın 24 Ağustos Pazartesi) saat 10.00’da canlı yayınla ATV’de…

Turkuvaz Medya Merkezi’nin ilk canlı yayını olacak programda yine göz yaşartan ayrılık hikayelerine, kuşaktan kuşağa anlatılacak kavuşmalara ve şaşırtıcı kayıp dosyalarına yer verilecek.

3 YAŞINDAKİ MİRAÇ’A NE OLDU? 24 gündür kayıp olan 3 yaşındaki 3 yaşındaki Miraç Çicek dosyasının ekrana geleceği programda küçük çocuğa ne olduğu sorusuna yanıt aranacak. Kurban Bayramının birinci günü Diyarbakır’ın Dicle ilçesine bağlı Kelekçi köyünde kaybolan 3 yaşındaki Miraç’ın anne ve babası canlı yayında stüdyoda olacak. Görgü tanıkları, arama çalışmaları ve şüpheli beyaz araçla ilgili tüm ayrıntıların masaya yatırılacağı programda küçük Miraç’ın akıbeti araştırılacak.

9 YAŞINDAKİ ŞİAR NASIL ÖLDÜ? Bugüne kadar 153 cinayet dosyasının aydınlatıldığı programda Sakarya’daki yanan evlerinde öldüğü iddia edilen 9 yaşındaki Şiar Kılıç dosyası da gündeme gelecek. Soruşturmanın seyrini değiştirecek tanıkların ve ifadelerin ekrana geleceği programa Şiar’ın boşanan anne ve babası da konuk olarak katılıyor.

SİNOP’TAKİ ŞÜPHELİ YANGIN… Üç kişiye dair hiçbir ize rastlanmayan Sinop Türkeli’deki ahşap ev yangınıyla ilgili gelişmelerin de konuşulacağı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu kuşkulu yangının Almanya’da işlenen aile içi cinayetlerin bir intikamı olup olmadığı sorusuna da yanıt aranacak. Almanya’daki iki ayrı cinayette hem eşini hem de oğlunu toprağa veren Emine Yaman ile kızının da canlı yayın konuğu olacağı programda yangında kaybolan üç kişiye ne olduğu araştırılıyor

13 sezondur Türk televizyonlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugüne kadar 3 BİN 5 KAYIP kişi bulundu. 153 cinayet dosyasının canlı yayında aydınlatıldığı programda ayrıca 864 aile birbirine kavuşturuldu.

“Bir televizyon programından çok daha fazlası” sloganıyla sosyal sorumluluk projelerini de gerçekleştiren program, 1 MİLYON 155 BİN kişinin katıldığı okuma-yazma seferberliğiyle Cumhuriyet tarihinin rekoruna imza atmıştı.

Müge Anlı markasıyla ülkemize 2 SABİT, 10 MOBİL toplam 12 AŞEVİ kazandıran program ayrıca Arakanlı Müslümanlar için Bangladeş’te 492 konutluk MÜGE ANLI MAHALLESİ inşa edilmesini de sağladı.
Türkiye’nin her yerindeki izleyicilere 18 BİN 453 tekerlekli, 2 BİN 186 akülü sandalyenin dağıtıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 15 BİN 745 öğrenciye ise kırtasiye ve giyecek yardımı yapıldı.