Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı, 17 yaşında kaçırılan Yaren Kara’nın peşinde!

Müge Anlı, 17 yaşında kaçırılan Yaren Kara’nın peşinde!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni haftaya yine bir kaçırılma vakasıyla başladı. atv ekranlarında 4 Kasım Pazartesi günü yayınlanan programda Müge Anlı’yı izleyenler yine duyduklarına inanamadı! 4 çocuk babası 60 yaşındaki adam, 17 yaşındaki kızı kaçırdı!

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, ele aldığı dosya haberlerle gündem oluşturmaya devam ediyor.

Sakarya Adapazar’ında 17 yaşındaki Yaren Kara, 60 yaşındaki akrabası Ahmet Akkaya tarafından kaçırıldı. 7 Ekim’de meydana gelen olaydan sonra, küçük kızdan haber alan olmadı.

Anne Mine Kara ise soluğu Müge Anlı’da aldı. Mine Kara, kızının kaçırılması ile ilgili olarak; “Ahmet Akkaya, 60 yaşında. Evli ve 4 çocuğu var. 12 yaşından beri kızıma uygunsuz mesajlar atıyor. Videolar izletip ‘büyüğünce seninle aynısını yapacağız’ yazıyordu. En sonunda kızımı kaçırdı” dedi.

Müge Anlı izleyicisi, yine duyduklarına inanamadı.

60 yaşındaki adam tarafından kaçırılan 17 yaşındaki kız; “Annemle muhatap olmak istemiyorum. Ahmet’e kendi rızamla kaçtım..”

Sakarya Adapazarı’nda 7 Ekim’de kaybolan 17 yaşındaki Yaren Kara, 4 çocuk babası 60 yaşındaki Ahmet Akkaya tarafından kaçırıldı. Küçük kızın annesi Müge Anlı’ya başvurarak bir aydır haber alamadığı kızını bulabilmek için yardım istedi.

Çok kısa bir süre içinde Yaren Kara’yı bulan Müge Anlı, küçük kızla canlı yayında konuştu. Yaptığı açıklamayla akıllara durgunluk veren Yaren Kara; “Annemle muhatap olmak istemiyorum. Ahmet’le kendi rızam ile kaçtım. Karısından boşandı, benimle evlenecek” dedi.