Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı, 32 gündür kayıp olan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç’ı arıyor!

Müge Anlı, 32 gündür kayıp olan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç’ı arıyor!

tarafından ker_def

32 gündür kayıp olarak aranan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç ile ilgili sıcak saatler yaşanıyor! Gelişmeleri Müge Anlı, canlı yayında duyurdu! Şüphelerin odağındaki sevgilisi ve sevgilisinin dünürüne ait evin çevresinde kadavra köpeği ile arama çalışması gerçekleştiriliyor!

İzmir’in Urla ilçesinde 24 Kasım günü kaybolan ve hiçbir izine rastlanmayan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç ile ilgili olarak sıcak saatler yaşanıyor. Kayıp yaşlı adamı aramak için çocukları Müge Anlı’ya başvurmuştu. Anlattıkları ise akıllara durgunluk vermişti.

Sosyal medya üzerinden tanıştığı kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi ve sevgilisinin, Hamdi Kılıç’a bir şey yapmış olduğundan şüphe ettiklerini anlattılar. Kızı Seher Tetik; “Babamın sevgilisi, dünürü ile ilişki yaşıyordu. Birlikte evlilik vaadiyle insanları dolandırıyorlardı. Babamı da parası için öldürdüklerini düşünüyoruz” dedi.

Üstelik Seher Tetik’in anlattığına göre; Hamdi Kılıç, en son sevgilisinin evinin önünde görülmüştü. Müge Anlı’da konuşulan bu iddialar üzerine harekete geçen İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Urla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bahsi geçen yerde kadavra köpeği ve drone ile arama çalışması başlattı.

Müge Anlı, bu arama çalışmalarını canlı yayında anbean aktardı.