Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı Bilal Türkaslan Maskeli Adamlar Tarafından Kaçırıldı!

Müge Anlı Bilal Türkaslan Maskeli Adamlar Tarafından Kaçırıldı!

tarafından ker_def

Müge Anlı Bilal Türkaslan Maskeli Adamlar Tarafından Kaçırıldı! 30 Mayıs Salı

Müge Anlı’da Bilal Türkaslan aranıyor. Bilal Bey’in karısı Emine Hanım anaokulunda beraber çalışıyorlardı. Cuma günü evden işe gitmek için çıkan çiftin yanlarına siyah bir arabanın yaklaşması ile Bilal Bey kaçırıldı. Karısı Emine Hanım olay gününü anlattı. Aynı zamanda uzaktan akrabası tarafından kaçırıldığı söylendi. Emine Hanım Bilal Bey’in bu ilk kaçırılma olayının olmadığını daha önce tam 4 kez kaçırıldığını söyledi. Ayrıca kocasının bir yerlerde sakladığı para için kaçırıldığını da söyledi.

Canlı yayına bağlanan tanıklar köyde kazılı 800 ton altın olduğunu ve Bilal Bey’i kaçıranların tek sebebinin defile yeri olduğunu söylediler. Sonrasında yayına bağlanan bir arkeolog bölge ile ilgili bilgi verdi. Arkeolog Uğurcan Bey Emine Hanım’ın yaşadığı bölgede daha önce de köylülerin arama yaptığını ama hiç bir şey olmadığını söyledi.

Fatma Demir cinayetinde ise sona geliniyor. Necla daha önceden tartışma yaşadıklarını jandarmaya anlatmadığını söyledi. Ayrıca diğer verdiği ifadelerin de doğru olduğunu savundu. Mustafa Demir ise gelinlerden davacı olduğunu söyledi. Ev penceresinin açık bırakıldığını ve Necla sayesinde eve herkesin girebileceğini söyledi. Peki Necla pencereyi bilerek mi açık bırakıyordu?