Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Eylül 2018 bölümünde neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Eylül 2018 bölümünde neler yaşandı?

tarafından ker_def
Geçtiğimiz hafta yeni sezonu açan Müge Anlı, Ordu’daki seri cinayet dosyasını açmıştı.

Ayrıca kayıpları da arayan Müge Anlı, gündemdeki çeşitli konularla ilgili de yayınlar yaptı.

Reytingleriyle sezona fırtına gibi başlayan Müge Anlı, yeni sezonun 2. haftasında 10 Eylül Pazartesi günü de çarpıcı bir programa imzasını attı.

Atv’de Müge Anlı’nın programında geçtiğimiz sezon Şeker Köseoğlu cinayetiyle birlikte öğrenilen Ordu’daki cinayetlerin perde arkası, adeta kan donduruyor!

Programda neler yaşandığını videodan izleyebilirsiniz.

10 Eylül tarihli programın tamamı videoda… Cinayet ile ilgili ise şoke eden gelişmeler yaşanıyor.

Ordu’nun Akkuş ilçesinde Şeker Köseoğlu isimli kadının öldürülmesiyle başlayan ardından toplamda 13 kişinin katili olduğu ortaya çıkınca tutuklanan Mehmet Ali Çayıroğlu’nu yine öldürmek için gittiği bir çiftin evi yerine başka bir eve yanlışlıkla girmesi ele verdi.

Cinayetlerin bilinmeyenlerini araştırılırken soruşturmada ilginç yeni bilgilere ulaşıldı. Evleri yanlışlıkla basılan iki isim de Çayıroğlu’nun yanında iki kişinin olduğunu belirtince soruşturma genişletildi.

İfadeler doğrultusunda kasabı işleten Mustafa Torun da Çayıroğlu’nun ardından tutuklanırken, ifadeleri alınan Çayıroğlu’nun yeğeni Necati ve Mustafa Torun’un babası Ali Torun tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan Ocak 2017’de tahliye edilip 10 Şubat 2018’de ilk cinayetini işlediği değerlendirilen Çayıroğlu’nun tahliyeden ilk cinayete kadar geçen 11 ayda başka suçlara karışıp karışmadığı araştırılıyor. Daha önce işlenen iki benzer cinayetin de Çayıroğlu ve beraberindekiler tarafından işlendiği üzerinde duran jandarma soruşturmaya devam ediyor.