Ana sayfa TV Programları Müge Anlı İle Tatlı Sert 27 Eylül 2018 Perşembe günkü bölümün tamamını izleyin

Müge Anlı İle Tatlı Sert 27 Eylül 2018 Perşembe günkü bölümün tamamını izleyin

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı reytingleriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. En çok izlenen yapımlardan olmayı başaran Müge Anlı ve ekibi, kıskandıran bir performansa sahip. Müge Anlı 27 Eylül perşembe günkü programını bir müjde ile açtı.Önceki gün 10 yaşındaki Hasibe Nur Mutlu’nun kayıp olduğu söylenmişti. Hasibe Nur Mutlu sonunda bulundu!5. sınıf öğrencisi Hasibe’ye ulaşamayan ailesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak yardım istemişti.Hasibe Nur Mutlu’dan bugün müjdeli haber geldi. Müge Anlı canlı yayında minik Hasibe’nin 5 saatin ardından sağ salim bulunduğunu söyledi. Okul servisini karıştıran Hasibe’nin servisten indikten sonra bir eczanenin köşesinde oturduğu ve bir Müge Anlı izleyicisinin Hasibe’yi fark ederek babasına haber verdiği öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 27 Eylül Perşembe günü ekrana gelen bölümünün tamamını videodan izleyebilirsiniz…

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı, yönetmenliğini Hüseyin Coşkun’un üstlendiği 2008 yılından bu yana atv’de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, Türkiye’nin en etkili sabah programlarındandır.

Müge Anlı, birçok kayıp vakasını sonuca ulaştırmış ve aileleri buluşturmuştur. Program sayesinde çok sayıda cinayet dosyası çözülmüştür.

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanır.