Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Mart 2019 Perşembe Bölümünü İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Mart 2019 Perşembe Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programında izleyicileri göz yaşlarına boğan bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, kızını arayan iki annenin yüzünü güldürdü! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, bir günde iki kayıp genç kızı bularak yine bir başarıya imza attı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 28 Mart Perşembe günü ekrana gelen bölümünde büyük kavuşma vardı. İstanbul Esenyurt’tan 18 Mart’ta kaybolan 16 yaşındaki Gamze Tibet ve 36 gündür kayıp 3 çocuk annesi Fehime Diriher’i buldu. Onları aramaya gelen anneleri mutluluk gözyaşlarıyla Müge Anlı’ya sarıldı. Videodan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Peki başka neler yaşandı?

“Ben mehdiyim” diyerek define kazdıran Nur Ahmet Pehlivan Müge Anlı’ya konuştu!

İstanbul Gümüşyaka’da 12 Mart gecesi, kazdıkları define tünelin kaybolan Cemal Gülgör ve Enes Uçkan’dan hala haber yok. Ailesi Müge Anlı’ya konuk olarak bulunmaları için yardım istedi. “Ben mehdiyim. Sizin hocanımız. Define yerini bana söylüyorlar” diyerek iki defineciye metre derinliğinde metre uzunluğunda tünel kazdıran Nur Ahmet Pehlivan, günler sonra Müge Anlı’ya konuştu.

İnsanların dini duygularını kullanarak define tüneli kazdıran Pehlivan; “Ben bu işte uzmanım. Kazdığımız yerde Süleyman Peygamberin eşi Belkıs için yaptırdığı hazine vardı. Onu kazıyorduk. patlama oldu. Cemal ve Enes baygındı. Her zaman tünelde fenalaşırlardı. Onlara bir şey olmadı. Ortaya çıkacaklar” iddiasında bulundu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…