Ana sayfa TV Programları Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Şubat 2019 Pazartesi Bölümünü Full HD İzleyin!

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Şubat 2019 Pazartesi Bölümünü Full HD İzleyin!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 4 Şubat pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümünde önemli konu başlıkları vardı. Programdaki konu başlıkları şöyleydi: 7 Yıllık cinayet 3 günde aydınlatıldı… Mevlut Okusal tutuklanarak cezaevine gönderildi…Mevlüt Okusal’ın birlikte yaşadığı Nuray Dursun. Kocaeli Emniyeti 2 saat içinde cesedin olduğu poşete ulaştı…Seher Okusal’ın cesedi ormanlık alanda bulundu!

Videodan programın 4 Şubat pazartesi günü ekrana gelen bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Kocaeli Gebze’de 2012 yılında kaybolan Seher Okusal, 7 yıldır her yerde aranıyordu. Müge Anlı’nın ele aldığı kayıp dosyasında canlı yayında gelen itirafla çözüldü. Seher Okusal’ın erkek kardeşi Mevlüt Okusal’ın eski eşi gizli tanıklık ederek Müge Anlı’ya her şeyi itiraf etti. “Mevlüt, Seher’i öldürüp ormanlık alana attı” dedi.

Müge Anlı’ya yapılan bu itirafın üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Mevlüt Okusal’ı gözaltına aldı. Kardeş Okusal, polise verdiği ifadesinde 7 yıldır sakladığı cinayeti itiraf etti. Ablası Seher Okusal’ı öldürdükten sonra Gebze’de ormanlık alana attığını söyledi.

Polis ekipleri katil zanlısı Okusal’a yer gösterme yaptırdıktan sonra bölgede kadavra köpeği ile ceset arama çalışmaları başlatıldı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…