Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 17 Ocak 2019 Perşembe Full HD İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 17 Ocak 2019 Perşembe Full HD İzle

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 17 Ocak Perşembe günü ekrana gelen bölümünde önemli konu başlıkları vardı… Okuma yazma seferberliği ile okur-yazar olan vatandaşlardan Müge Anlı’ya özel kitap hediye edildi… Yetiştirme yurdunda kalanlardan Müge Anlı’ya teşekkür edildi. Nursena Haşlaman biyolojik ailesini arıyor… Umut Çakırer 12 yıl sonra baldızını öldürmekten tutuklandı… ”Kardeşimi kaybolduktan bir yıl sonra gördüm”… ”Filiz bana ablası çiğdem’i öldüreceğini söyledi”… Nursena Haşlaman’ın annesini bulduk…

Videodan 17 Ocak Perşembe günü ekrana gelen bölümün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir garip durum!

12 yıl önce ortadan kaybolan ve dosyanın yeniden açılmasıyla eşi, kardeşini öldürmek suçlamasıyla tutuklanan kadın, kız kardeşine seslendi.

Kayseri’de 2006 yılında kaybolan Filiz Karadavut ile ilgili olarak 12 yıl sonra ablasının kocası Umut Çakırer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı’ya konuk olan katil zanlısının eşi Çiğdem Çakırer ise anlattıklarıyla izleyenleri hayrete düşürdü. Umut Çakırer’in cinayeti itiraf etmesine rağmen eşi Çiğdem Çakırer; “Kocam, kardeşimi öldürmedi. Filiz yaşıyor. Filiz’e sesleniyorum. Çıksın ortaya, yuvamı dağıtmasın” dedi.