Ana sayfa TV Programları Müge Anlı yeni programı Güven Bana ile herkesi şaşırtacak!

Müge Anlı yeni programı Güven Bana ile herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sunucu Müge Anlı, Cuma günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finalini yapmıştı.

Anlı, yaz aylarında ise atv ekranına Güve Bana isimli yarışma programıyla gelmeye devam edecek.

Anlı’nın hayranları programı merakla bekliyor. İlk bölümü 27 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de izleyebilirsiniz.

Program ile ilgili Dizi TV kameralarına konulan Müge Anlı, yıllar sonra farklı bir konsept ile ekrana gelmenin kararını nasıl aldığını açıkladı.

Anlı, “Ben hayatını çok yarışma ile yaşayan birisiyim, kimse bimmez ama… Her öğrendiğim bilgiyi yarın bir yarışmaya katılırsam sorarlar da söyler miyim diye, okuyan birisiyim. atv yönetimi bu yarışmaya çok güveniyor. Yaz aylarında da böyle bir yarışmanın başlayacağını öğrenince, bana da teklif edilince dayanamadım. Önce provalara geldim, çok da keyif aldım” diye konuştu.

Programın formatından bahseden Müge Anlı, birbirini tanımayan 2 yarışmacının ilk kez stüdyoda buluşup birlikte yarışacağını belirtti ve ” Ya birbirlerine güvenir 15’inci sorunun sonuna kadar gidebilirler. Ödül 1 milyon TL… 1 Milyonu yarı yarıya bölüşebilirler. Ya da yolun yarısında ‘ben parayı tek başıma almak istiyorum’ diyerek butona basabilirler ve evlerine dönebilirler. Herkes birbirini ikna etmeye çalışıyor, ‘bana güven diye’ şeklinde konuştu.

Yaz aylarında hem bilgi edinip hem de heyecanla izlenebilecek bir yarışma olduğuna değinen Müge Anlı, izleyicilerin programı nasıl bulacağını da merak ediyor.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz.