Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizi setinde kimsenin pek bilmediği büyük bir sorun var!

Hercai dizi setinde kimsenin pek bilmediği büyük bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Azat Şadoğlu karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile dizide Gönül Aslanbey olarak izlediğimiz Oya Unustası, Dizi TV’nin sorularını yanıtladı.

atv’de yayınlanan programda iki ünlü oyuncu sette büyük bir dertten bahsetti.

Bu dert böcekler… Midyat’ta yapılan çekimlerde ekibi en çok zorlayan şeylerden birisinin de böcekler olduğu ortaya çıktı.

Dizinin Gönül’ü Oya Unustası, herkesin evlerinden uzakta sette ekip halinde bir aile olduklarını belirtti ve “Burası bizim evimiz haline geldi” diye konuştu. Yaşadıkları zorluklardan da bahseden oyuncu, böcekleri örnek gösterdi.

Oya Unustası, “Zorluk olarak iklimden bahsedebiliriz bir de böceklerden bahsedebiliriz” dedi.

Azat Şadoğlu olarak izlediğimiz Ahmet Tansu Taşanlar da bu böcek sorununu doğruladı ve yaşadıkları rahatsızlığı şöyle aktardı:

“Uçan hamam böceği diye bir şey var burada. Onların mevsimi bitiyormuş, sonra çekirgeler başlıyormuş. Bakalım alışacağız herhalde.”

Hercai dizi setinde kimsenin pek bilmediği büyük bir sorun var! 7

Taşanlar, herkesin ailesinden uzak olduğunu ama sette müthiş bir çaba sergilediğinden bahsetti ve dizi ekibini şu sözlerle onore etti:

“Ailemizden uzakta derken, ekibimiz gerçekten her biri sağ olsun burada en büyük alkışı hak eden ekibimiz. Ailesinden, çocuğundan, eşinden ayrı. Burada gece gündüz çalıştılar. Burada en büyük zorluğu onlar çekti. Onlara çok teşekkür ederiz. ”

Taşanlar, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını, özellikle hava şartlarının da işlerini zorlaştırdığını belirtti.

“Soğuğu çok soğuk, sıcağı çok sıcak buranın” diyen Taşanlar, her gün ayrı bir zorluk yaşamalarına rağmen çalışmalarda çok keyifli olduklarının da altını çizdi.