Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’da 8 kadın ve 1 adamın akıl almaz hikayesi!

Müge Anlı’da 8 kadın ve 1 adamın akıl almaz hikayesi!

tarafından ker_def

11 Kasım Pazartesi günü Müge Anlı’yı izleyenler şaştı kaldı! 8 kadın, 1 adamın akıl almaz hikayesi! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, açtığı yepyeni dosya haberle gündeme oturdu. Ömer Sırtaş adlı adamın aynı anda 8 kadınla birlikte olduğu ve onlardan çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı.

Hayvancılıkla uğraşan 41 yaşındaki Ömer Sırtaş ile birliktelik yaşayan Sevgi Demir, bir gün Sırtaş’ın telefonunda aşk dolu bir mesaj gördü. O andan sonra “kocam” dediği oğlunun babasının izini sürdü.

Yaptığı araştırmada kendisiyle birlikte 8 kadınla daha birlikte olduğunu ortaya çıkardı. Yıllardır birlikte olduğu ve evlenmeyi beklediği Ömer Sırtaş’ın bunun yanında bir de resmi nikahlı evli olduğunu da öğrendi. Asıl amacının dolandırıcılık olduğunu söyleyen Sevgi Demir, Müge Anlı’ya sığındı.

Müge Anlı, elleriyle tavuk ve horozları besledi. Ağaç dikti.

blank

Müge Anlı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Geleceğe Nefes Ol Kampanyası’na canlı yayında destek verdi!

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Tarım ve Orman Bakanlığı başlattığı Geleceğe Nefes Kampanyası’na destek verdi. Canlı yayında eline kazma küreği alan Anlı, ağaç dikti. Ardından tavuk ve horozları besledi. Müge Anlı’nın doğaya olan sevgisi hayran bıraktı.