Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da filmleri aratmayacak garip hikaye!

Müge Anlı’da filmleri aratmayacak garip hikaye!

tarafından ker_def

Hollywood filmlerine taş çıkaracak bir garip hikaye! atv ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 31 Ocak Cuma günü yayınlanan programında şaşırtan gelişmeler yaşandı. Müge Anlı’ya çıkan 39 yaşındaki adam; “Babam, aslında babam değilmiş. Kendi de bilmiyordu” dedi.

İzmir’de 77 yaşındaki Ahmet Ölmez, yaşadığı Alzheimer rahatsızlığı nedeniyle 2 ay önce kayboldu. Polis, oğlu Ferdi Ölmez’e bir erkek cesedi bulunduğunu, babası olabileceğini, tanınmaz halde olduğunu ve DNA testi yapılacağını söyledi. Bunun üzerine DNA örneği veren 39 yaşındaki Ferdi Ölmez, hayatının şokunu yaşadı. Çıkan DNA testinde; öz babası bildiği Ahmet Ölmez ile hiçbir kan bağının bulunmadığını öğrendi.

Bunun üzerine gerçeklerin peşine düşen Ferdi Ölmez, Müge Anlı’ya konuk oldu. Müge Anlı’ya hayat hikayesini anlatan genç adam; “Biyolojik annem Nurten Tosun’u hiç tanımıyorum. Beni, babamın eşi büyüttü. Biyolojik annemle babam bir ilişki yaşamış. Ardından annem, senin çocuğun diye beni babama vermiş. O da eşine götürmüş. 11 yaşımda annemin, öz annem olmadığını öğrendim. 39 yaşıma geldim. Babamı kaybetmenin acısını yaşarken oğlu olmadığımı öğrendim. Babam da beni kendi oğlu sanıyordu. Şimdi biyolojik annem Nurten Tosun, ortaya çıksın ve bana babamın kim olduğunu söylesin” dedi.

Hollywood filmlerine taş çıkaran olayı araştırmaya başlayan Müge Anlı, geçen Nurten Tosun’u buldu. Ancak gariplikler burada bitmedi. Nurten Tosun, bir oğlu olduğunu reddetti.