Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük bir takdiri hak ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük bir takdiri hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizi 53 bölümü geride bıraktı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin performansını hiç düşürmemesi, ilgiyi hiç kaybetmemesi ve izleyicilerini her bölüm şaşırtacak konular bulması ile dikkat çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova, geçen sezonun flaş dizisiydi.2. sezonunda da güçlü gidişatını sürdürüyor. Mucize Doktor gibi son yılların en farklı ve başarılı dizisinin karşısında bile 10’lu reytingleri bulabilen Bir Zamanlar Çukurova, bunu da hem hikayesinin sağlamlığına hem de oyuncu kadrosunun çok iyi seçilmiş olmasına borçlu.

30 Ocak Perşembe akşamı Mucize Doktor müthiş heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Dizi, son günlerin çok konuşulan virüs salgını üzerine olunca izleyiciler daha da bir dikkatli izledi. Güncel bir konuyu öne çıkarttığı bu bölümüyle totalde 17.90, AB’de 20.04 ve ABC1 grubunda da 19.22 reyting elde ederek açık ara birinci sırada yer aldı. Mucize Doktor’un bu müthiş reytingleri karşısında hemen arkasından gelen Bir Zamanlar Çukurova da kendi seyircisini konsolide ettiğini gösterir bir tablo sundu.

30 Ocak Perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova dizisi totalde 14.24 reyting, AB’de 10.49 reyting ve ABC1’de de 12.75 reyting elde ederek Mucize Doktor’dan sonra izlenen yapım oldu.

Bu sonuçlar da gösteriyor ki Mucize Doktor gibi son yılların en başarılı yapımın karşısında yine bir başka başarılı yapım olan Bir Zamanlar Çukurova hem dimdik ayakta duruyor hem de zaman zaman izleyicisini artırarak başarısını perçinliyor.İşte 30 Ocak Perşembe günü ilk 10 program listesi

Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük bir takdiri hak ediyor! 7