Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da ortaya çıkan akıl almaz dolandırıcılık!

Müge Anlı’da ortaya çıkan akıl almaz dolandırıcılık!

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine dikkat çeken gelişmeler vardı. Müge Anlı’nın gündeme taşıdığı akıl almaz dolandırıcılık! “600 rekât namaz kıl. Boş bidonlar altın dolacak” dediler. Kimi evlilik, kimi kafe açma, kimi de hayvan alıp satma vaadiyle dolandırıldı. Ama hepsi aynı kişi tarafından ve aynı yöntemle dolandırıldı.

Müge Anlı’ya çıkan 7 isim, toplamda 2,5 milyon lira dolandırıldı! “Bizi İhsan Çapar, dolandırdı. Evimizin altında gömü olduğunu söyledi. ‘Sakın evden çıkma. 600 rekât namaz kıl. Bu boş bidonlar çil çil altınla dolup taşacak. Kimseye de hiçbir şey söyleme. Yoksa altınlar gelmez’ dedi. Paralarımızı aldı. Evden çıkmadık. Namazı kıldık. Ama bidonlar altın dolmadı” diyerek akıl almaz dolandırıcılığı anlattı.

Müge Anlı'da ortaya çıkan akıl almaz dolandırıcılık! 7

Müge Anlı, “Stüdyonun altında gömü var” dedi. Bidonlarca altın çıktı! Müge Anlı, akıl almaz sahtekarlıkta boş bidonlar altınlarla nasıl dolduğunu canlı yayında gösterdi!

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, yeni bir dolandırıcılık dosyasını Türkiye’nin gündemine taşıdı. Vatandaşların zayıf noktalarını kullanarak vaatlerde bulunan İhsan Çapar, “Evinizin altında gömü var. Bidonlarca altın çıkacak. Ama bana para vermeniz lazım. O zaman yabancı altın çıkacak” dedi. Evlere bidonlar getirip içlerinde altın varmış gibi gösterdi. Ardından ona inanan insanları yüz binlerce lira dolandırdı.

Vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyaran Müge Anlı, karanlıkta bir avuç sahte altının üzeri örtüldükten sonra din istismarı ile nasıl boş bidonların altınlarla nasıl dolduğunu uygulamalı olarak canlı yayında gösterdi. “Stüdyonun altına gömü var. Şimdi çil çil altın çıkaracağız” diyen Anlı, yapılan sahtekarlığı ortaya çıkardı.