Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da izleyicileri rahatsız eden durum!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da izleyicileri rahatsız eden durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi atv ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşuyor. Dizinin sadık bir kitlesi var. Her hafta da heyecanla yapımı bekliyorlar. 5.sezonuyla yoluna devam etmekte olan EDHO, hayranlarını son dönemde üzmekte… 1 aydan uzun bir süre ekranda olmayan yapım geçtiğimiz hafta yeni bölümleri ile yeniden izleyicisi ile buluşmaya başlamıştı.

Asıl sıkıntı ise dizide konuların yavaş ilerlemesi. Birçok izleyici artık bu konudan dert yanmaya başladılar. Bazı dizi takipçileri sıkıldıkları zaman bırakıp devamını youtube’dan izlemeyi tercih ettiklerini belirten yorumlarda bulunmakta.

“Çok yavaş ve sıkıcı olmaya başladı. Oyalıyorlar gibi seyirciyi” gibi yorumları sosyal medyada görebilirsiniz. Bir başka izleyicinin şu yorumu da dizinin yapım ekibi için uyarı gibi:

“Bölümlerin çok ağır ilerlediği konusunda bir tek ben mi şikayetçiyim? Diziyi keyifle izliyorum, her bölümü ayrı heyecanlı… Gerçekten çok kaliteli, usta oyunculukları gözler önüne seren bir yapısı, yönetimi var. Onur Tan ve sanatçılarımız sayesinde. Fakat konu çok ağır ilerliyor ve bu da ister istemez bizlerin sıkılmasına yol açıyor. Bu konuda geliştirilmeli bence…”