Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’nın araştırdığı Turgut Özyürek’in vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı!

Müge Anlı’nın araştırdığı Turgut Özyürek’in vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Evde sakladığı genç sevgilisine, kocasını öldürttü! Müge Anlı’da bir cinayet daha aydınlatıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 26 Kasım Salı günü acı haber izleyicilerle paylaşıldı.Manisa’da 34 gün önce kaybolan Turgut Özyürek’in, karısının sevgilisi tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, günlerdir Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 24 Ekim’de kaybolan 58 yaşındaki Turgut Özyürek’in adım adım izini sürüyordu. Kayıp adamın kardeşleri, bir yıl önce evlendiği eşi Necla Özyürek’ten şüpheleniyordu. Şüphelerin peşine düşen Anlı, eş Necla Özyürek’in daha önce 7 kez evlendiğini ve evlendiği kişileri dolandırdığını ortaya çıkardı.

Araştırmalarını devam ettiren Müge Anlı, bununla da kalmayıp Necla Özyürek’in evinde genç bir sevgilisi olduğu ve evinde kaldığını da ortaya çıkardı. Her ne kadar Necla Özyürek bunu kabul etmediyse de dün canlı yayına gelen telefon, olayın fitilini ateşledi.

34 gündür kayıp olarak aranan emekli kanser hastası Turgut özyütekle ilgili Müge Anlı’da yaşanan bu çarpıcı gelişmede, programı arayan Hayrettin Atasoy’un ablası, 33 yaşındaki kardeşine ulaşamadığını ve Necla Özyürek tarafından zorla tutulduğunu söyledi. Müge Anlı’nın canlı yayında Necla Özyürek’e yönelttiği; “Sevgiliniz ve kocanız karşılaşmadı mı? Bu iki adam karşılaşırsa ne olur” sorusu, tüm düğümü çözdü.

Müge Anlı’da canlı canlı yaşanan bu çarpıcı gelişmelerin üzerine olayı soruşturan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Necla Özyürek’in evine baskın düzenledi. Necla Özyürek’in evinde bulunan genç sevgili Hayrettin Atasoy, gözaltına alınarak emniyete götürdü.

İfade işlemleri sırasında Turgut Özyürek’i öldüren itiraf eden Hayrettin Atasoy, “Necla ile evlenecektim. Turgut ondan boşanmıyordu. Ben de onu öldürdüm” dedi.

Genç sevgili Hayrettin Atasoy’un bugün Turgut Özyürek’i öldürdükten sonra attığı yeri göstermesi bekleniyor.

Öte yandan Necla Özyürek’in emniyetteki işlemleri sürüyor.