Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’nın programında sinir krizi geçirdi!

Müge Anlı’nın programında sinir krizi geçirdi!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 4 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümünde bir müjde sonrasında gelen bir dram izleyicileri gerdi… Müge Anlı’daki kavuşma şaşkınlık yarattı! 26 yıl sonra büyük buluşma beklerken annesi ile anneannesi arasında kaldı!

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, 3 aylıkken kendisini terk eden 26 yaşındaki Ceylan Öztürk’ün ailesini aramak için kolları sıvamış; çok kısa bir sürece genç kadına güzel haberi vermişti. Anlı, bir çocuk annesi Ceylan Öztürk’ün hem annesini hem de anneannesini bulmuştu.

Müge Anlı’nın stüdyosunda büyük buluşma yaşandı. Ancak bu buluşma alışılmadık sahneye dönüştü. Anne Kadriye Gergeoğlu, kendi annesi Nefise Hanım’ı stüdyoda görünce gerginlik yaşandı.

Gerginlik yayından sonra da devam etti. Sinir krizi geçiren Kadriye Gergeoğlu, annesini; “Beni sokağa attılar” diye suçlarken Nefise Hanım, zamanında kendisini dinlemediği için bu halde olduğunu ileri sürdü.

Hiç tanımadığı annesinin kendisine sıcak bir kucak açmasını bekleyen Ceylan Öztürk ise annesi ile anneannesi arasında kaldı.