Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz kızı Vina’yı Akıncı setine götürdü, ortalık karıştı!

Müge Boz kızı Vina’yı Akıncı setine götürdü, ortalık karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akıncı dizisinde Beste karakterine hayat vermekte olan Müge Boz, yıllar sonra ekrana dönmüş oldu. En son 2017 yılında izleyicilerle Kayıtdışı dizisinde buluşan Müge Boz, atv’nin yeni yapımında yer almaktan da son derece memnun.

Kızı Vina’yı da sete getiren oyuncu, neler yaşadıklarını da video olarak kendi youtube kanalında paylaştı. Müge Boz’un kızı ile eğlenceli anları da hayranlarından büyük ilgi gördü. Vina bebeğin sette yaşadıkları ise izleyenleri gülümsetti.

Set ekibi her birlikte tüm sevgilerini minik bebeğe gösterdi. Müge Boz da o anlarda büyük bir neşe ve gurur yaşadı. Basketbolcu Caner Erdeniz ile evli olan Müge Boz, “Bugün neredeyse bütün oyuncuların olduğu bir sahneyi çekeceğiz. Normalde bütün oyuncular aynı anda beraber olamıyoruz, herkesin farklı farklı hikayeleri olacak. Bugün herkes sette ve vlog çekmek için harika bir gün” diye konuştu.

Vina’nın sakinliğine karşın anne ve babasının heyecanı görülmeye değerdi… Vina bebeğin tatlılığı da kameraya yansıdı. Müge Boz, setin tamamının covid-19 testi olduğu için herkesin rahat olduğunu ve bu nedenle kızını sete götürebildiğini de sözlerine ekledi.

İşte Müge Boz’un Akıncı dizi setinde kızı Vina ve eşi Caner Erdeniz ile unutulmaz anları: