Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlığın böylesi! Ezgi Mola, kahve bardağı ile gelen notu, sosyal medyadan paylaştı

Hayranlığın böylesi! Ezgi Mola, kahve bardağı ile gelen notu, sosyal medyadan paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, zaten ünlüydü ama Masumlar Apartmanı dizisiyle birlikte popülaritesi daha da arttı! 8 yıldır sinema filmleri, çeşitli markaların yüzü olmanın dışında bir de Alice Müzikali’nde rol almıştı. Dizilerde uzun süredir oynamıyordu. Aradan geçen 8 yılın ardından Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesini çok beğenerek yeniden ekranlara döndü.

Mola, aynı zamanda sosyal medyada da etkin bir isim. Oyuncu, ev hallerini, günlük hayatından kimi anları takipçileriyle paylaşıyor. Samimi, doğal, içten, enerjik kişiliği ile çok sevilen Ezgi Mola, aynı zamanda duyarlı kişiliği ile de takipçilerinin ilgiyle izlediği bir isim.

TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye karakteri ise yeni sezonun en çok konuşulan dizisinin gündemden düşmeyen karakteri. Başarılı oyunculuğu ile her hafta konuşturan Ezgi Mola, esprili kişili ile de kamera arkasından bol bol paylaşımlar yapıyor.

Her ne kadar dizide dram dolu bir kadının hayatını oynasa da günlük hayatında son derece güleryüzlü ve esprili bir kişilik. Bu yönüyle de takipçilerinin çok sevdiği bir isim.

Masumlar Apartmanı dizisiyle birlikte daha da görünür olan oyuncu, sevenlerinin övgü dolu yorumlarına, mesajlarına bol bol muhatap oluyor. Gittiği yerlerde de güzel sürprizler çıkıyor karşısına.

Yine böyle bir sürprizi takipçileriyle de paylaştı oyuncu. Mola, ünlü kahve zinciri Starbucks’tan aldığı kahve bardağındaki notu gösterdi.

Kahveyi veren kişinin kendisine olan hayranlığını döktüğü satırlar, oyuncuyu da çok mutlu etmiş anlaşılan. Kalp emojisi ile paylaştığı iki ayrı not aşağıda yer alıyor.

Hayranlığın böylesi! Ezgi Mola, kahve bardağı ile gelen notu, sosyal medyadan paylaştı 8

Notlardan birinde “Her zerrenize hayranım Ezgi Hanım” yazıyor. Diğerinde ise “Gülüşüyle güneşi kıskandıran kadın” notu düşülmüş…

Hayranlığın böylesi! Ezgi Mola, kahve bardağı ile gelen notu, sosyal medyadan paylaştı 9