Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili, büyük heyecan yarattı ama şimdiden herkesin içine bir korku düştü!

Muhteşem İkili, büyük heyecan yarattı ama şimdiden herkesin içine bir korku düştü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D’de yayınlanacak olan Muhteşem İkili dizisi, ilk tanıtımıyla büyük dikkat çekmişti, 2. tanıtımı da adeta olay oldu.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in oynadıkları dizinin yayınlanan son tanıtımı, sosyal medyada çok konuşuluyor.

İlk tanıtımda sadece İbrahim Çelikkol ve Kerem Bursin vardı. Ancak 2.tanıtımda Özge Gürel, Öykü Karayel ve Zafer Algöz’ü de gören izleyiciler iyice heyecanlandı.

Hem polisiye, hem aksiyon, hem komediyi içinde barındıran dizi, şimdiden büyük dikkat çekti.

Oyuncuların performansları ve diyalogların eğlenceli haline bakan izleyici, meraklanmaya başladı.

Zafer Algöz gibi usta bir ismin de diziye katacakları ortada!

Muhteşem İkili, büyük heyecan yarattı ama şimdiden herkesin içine bir korku düştü! 9

Fazlasıyla Amerikanvari havasına karşın, tanıtımda Öykü Karayel’in oynadığı Yağmur’un Kerem Bursin’in oynadığı eski kocası Mustafa Kerim Can’a söylediklerine bakılırsa, yerli unsurlarla harmanlanmış bir hikaye geliyor.

Amerikalarda okuyup, organik beslenip, slimfit giyinse bile içindeki maçonun gitmediğini söylediği sahne, sosyal medyada da konuşuluyor.

Bol aksiyonlu dizide Muhteşem İkili değil, adeta muhteşem dörtlü geliyor!

4 ünlü ismin dizide buluşması izleyenleri de heyecanlandırdı. Hepsi birbirinden popüler 4 oyuncu, farklı bir işle ekrana gelecek. İzleyiciler, ‘3 sezon gider garanti, çok acayip bir diziye benziyor, tanıtım şahane olmuş iyice merak ettim, yılın dizisi geliyor, kadro ateş ediyor” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar bile.

Muhteşem İkili, büyük heyecan yarattı ama şimdiden herkesin içine bir korku düştü! 10

Kanal D’ye güvensizlik sürüyor!

Ancak sosyal medyada konuşulan bir konu da dizinin yayınlanacağı kanalın Kanal D olması. Son dönemde dizi tutturmak konusunda hayli sabıkalı olan kanala izleyici pek güvenemiyor. Bu endişelerini de sosyal medyada dile getiriyorlar.

Tabii merak edilen ve endişe duyulan bir başka konu da dizinin yayın günü! Haftanın hemen her günü güçlü ve iddialı dizilerin yer aldığı ve bazılarının ilk sıraları kimseye bırakmadığı diziler karşısında Muhteşem İkili’nin günü şimdiden büyük merak konusu.

Henüz yayın tarihi açıklanmadı ama sosyal medyada özellikle Pazartesi günü olmaması şeklinde yorumların yapıldığı da görülüyor.

Bakalım kanal, diziyi hangi gün yayınlayacak?

İşte dizinin 2. tanıtımı:

DİZİNİN KONUSU:

Düşmanı yenmek mi zor, birbirimize katlanmak mı?

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

Muhteşem İkili, büyük heyecan yarattı ama şimdiden herkesin içine bir korku düştü! 11

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.