Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisinde MKC’yi çok kötü bir sürpriz bekliyor!

Muhteşem İkili dizisinde MKC’yi çok kötü bir sürpriz bekliyor!

tarafından zk zk

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel Muhteşem İkili’nin 20 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 8. Bölüm 2. fragmanı yayında!

Barca ve MKC için zor günler devam ediyor. Yüksel Müdür kaçırıldığından beri onu arayan ikili sonunda ona ulaşıyor. Yüksel Müdür kurtulabilecek mi?

Barca ve MKC, Ekrem tarafından kaçırılan Yüksel Müdür’e sonunda ulaşabilmiştir. Bir operasyon ile olay yerine giderler. Yüksel Müdür ise diğer rehine yüzünden MKC’yi silahını bırakması konusunda uyarır.

Muhteşem İkili dizisinde MKC'yi çok kötü bir sürpriz bekliyor! 7

Fakat tüm uğraşlara rağmen Yüksel Müdür vurulur. Barca ise kendini sorgulamaktadır. Özellikle Nilüfer ile olan ilişkisi kafasını kurcalar. Feridun ile dertleşir. MKC ise Ahsen’in evine gider fakat kötü bir sürpriz onu bekler.

Muhteşem İkili 20 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ahsen’in, Barca ve MKC üzerindeki gizli planı ne?

Muhteşem İkili’nin yıllardır ulaşmaya çalıştığı Ahsen birime gelir. Üstelik artık Barca ve MKC’yle çalışacaktır. Fakat, başka bir kimlikle ve başka bir yüzle. Ahsen’in, Barca ve MKC’ye dair bazı gizemli planları olduğu çok bellidir. Planlarına Yağmur’un evinin yanına taşınmakla başlar. Ahsen artık hayatımızın tam ortasındadır. Peki, Muhteşem İkili’mizden ve sevdiklerinden ne istemektedir?