Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisinden, heyecan yaratan 2 tanıtım birden geldi!

Muhteşem İkili dizisinden, heyecan yaratan 2 tanıtım birden geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
KANAL D’nin yeni dizisi Muhteşem İkili’nin 3. ve 4. tanıtımları yayınlandı.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in oynadıkları dizi merakla beklenirken, gelen 2 farklı tanıtım heyecan yarattı.

Tanıtımları izleyenler, sosyal medyada dizinin şimdiden büyük heyecan yarattığını ifade ediyorlar.

Dizinin yayın tarihi ise en merak edilen konu olmaya devam ediyor. Çünkü tanıtımlarda ‘Yakında’ ibaresiyle henüz tarihinin kesinleşmediği anlaşılmakta.

1. BÖLÜM ÖZETİ

Düşmanı yenmek mi zor, birbirimize katlanmak mı?

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Muhteşem İkili 3. tanıtımı:

Muhteşem İkili 4. tanıtımı: