Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’ın unutulmaz iki talihsiz karakteri Hekimoğlu’nda buluştu!

Muhteşem Yüzyıl’ın unutulmaz iki talihsiz karakteri Hekimoğlu’nda buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılından bu yana ekranlarda ve sinema filmlerinde yer almakta olan ünlü oyuncu Filiz Ahmet, Kanal D ekranının sevilen dizisi Hekimoğlu’nda izleyicilerin karşısına çıkacak.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Nigar Kalfa karakteri ile büyük beğeni toplayan ve talihsizlikleri ile de anılan, izleyicileri de çok etkileyen Filiz Ahmet,Hayat Şarkısı dizisinde de Nurgül olarak dikkat çekmişti. En son geçen sezon Vurgun isimli yapımda rol alan Filiz Ahmet, Hekimoğlu dizisi ile izleyicilerle yeniden buluşacak. 21 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan Hekimoğlu’nun 4.bölümüne konuk olan oyuncu, izleyiciye yeniden kendisini hatırlatacak.

Muhteşem Yüzyıl'ın unutulmaz iki talihsiz karakteri Hekimoğlu'nda buluştu! 8

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz’ın başrollerini paylaştığı Hekimoğlu dizisinin 4. bölüm fragmanında görülen Filiz Ahmet hayranlarını da heyecanlandırdı.

Özellikle Nigar  Kalfa ile Pargalı İbrahim’in Muhteşem Yüzyıl dizisindeki aşkını ve her ikisinin de hazin sonlarını bilenler daha da çok heyecanlandı.

Muhteşem Yüzyıl'ın unutulmaz iki talihsiz karakteri Hekimoğlu'nda buluştu! 9

Zira Pargalı İbrahim’i canlandıran Okan Yalabık ile Nigar Kalfa’yı oynayan Filiz Ahmet yıllar sonra yeniden bir dizide buluşmuş oldu.

İzleyiciler için ikilinin sahneleri adeta bir nostalji havasında izlenecek.

Hekimoğlu dizisinin 4. bölümünde neler yaşanacak?

Hekimoğlu ilk etapta şizofreni hastası olduğundan şüphelendikleri hastaya odaklanıyor. Beynindeki tümör hastayı oldukça zorlamaktadır. Riskli bir operasyon olacağı için herkes tetiktedir. Bu operasyonun Dr. İpek’ten gizli gerçekleşmesi gerekmektedir. Hekimoğlu sorumluluğu üstlenerek bu operasyona karar verir. Zeynep’in kederli davranışları Hekimoğlu’nun dikkatini çeker.

MUHTEŞEM YÜZYIL’IN İKİ TALİHSİZ KARAKTERİ

Nigar Kalfa’nın bir döneme damga vuran ölüm sahnesini yeniden videodan izleyebilirsiniz:

Nigar Kalfa, dizinin 100.bölümünde uçurumdan aşağıya atlamak üzereyken Rüstem Paşa yetişmiş ve en azından kızını kurtarmayı başarmıştı. Nigar Kalfa ise Pargalı’nın ölümünden sonra uçurumdan atlayarak intihar etmişti.

Pargalı İbrahim Paşa, Muhteşem Yüzyıl dizisinin 82. bölümünde Sultan Süleyman’ın kararı ile cellatlar tarafından infaz edilmiş ve o görüntüler de o döneme damgasını vurmuştu.