Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde! Sen Anlat Karadeniz hasreti bitiyor! Çekimler başlıyor…

Müjde! Sen Anlat Karadeniz hasreti bitiyor! Çekimler başlıyor…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
21. bölümüyle sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz dizisini özleyenlere müjdeli haber geldi!

Sezon ortasında ekrana gelmeye başlayan ve izleyicinin gönlünde taht kuran Sen Anlat Karadeniz dizisinin izleyenleri, yaz sezonu boyunca endişeli bir bekleyişe girmişti.

Dizinin 3 yönetmeninden birisi olan Emre Kabakuşak’ın yerine Veli Çelik’in gelmesi, daha sonra senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in diziden ayrılmasıyla izleyiciler çok şaşırmıştı.

Ekipte yaşanan bu gelişmelerin diziye etkisi merakla beklenirken, yeni senaristin de son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisini yazan Erkan Birgören olduğu ortaya çıktı.

Müjde! Sen Anlat Karadeniz hasreti bitiyor! Çekimler başlıyor... 7

Tüm bu gelişmelerden sonra sezona erken girmesi beklenen dizinin toparlanıp Eylül ayına yetişmesi çok zor görünüyordu.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ancak hızlı bir toparlanma yaşandığı ve çekimlerin erken başlayacağı bilgileri gelmeye başladı.

Son olarak dizide Osman Hoca’yı oynayan Sait Genay’ın sosyal medyada bir kaç gün önce yayınlanan videosunda tüm ekibin Trabzon’a çağrıldığı ve çekimlerin haftaya başlayacağı ile ilgili verdiği bilgi, adeta müjde gibi gündeme düştü.

Görünen o ki çekimleri erken başlayacak olan dizi, sezona da stok bölümleriyle girecek. Eylül’den önce yayına girip giremeyeceği ile ilgili henüz net bir bilgi yok.

Sosyal medyada ise senaristle ilgili endişeler sürerken çekimlerin başlayacağı, oyuncuların Trabzon’a pazartesi günü uçuşlarının ayarlandığı şeklindeki bilgiler de konuşuluyor.

İşte o paylaşımlardan bazıları: