Ana sayfa Dizi Haberleri Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir’in üstüne çöktü!

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir’in üstüne çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, izleyiciyi ekran başında delirtecek yeni sahnelerle geliyor. Çarşamba akşamı 24. bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanı, Mehdi’nin ipleri iyice kopardığını ortaya koyarken, izleyici Müjgan’ı sert sözlerle anmaya başladı bile!

TV8 ekranlarında yayınlanan dizide, Barış’ın evine gizlice girerek Zeynep’i kaçıran Mehdi, daha da ileri gidecek. Barış’ın polise haber vermesi ile birlikte önüne barikat kurulan Mehdi’nin, aracı durdurmak yerine gaza basıp üstüne sürmesi herkesi şoke eden bir adım daha oldu.

Mehdi’nin gittikçe bozulan psikolojisi, hastalıklı bir ruh halini ortaya koyuyor. Zeynep’in bütün ısrarlarına rağmen aracı durdurmayan ve “Ben zaten ölmüşüm” diyerek Zeynep’i de ölüme götürmeye kalkışan Mehdi için “Burhan’dan ne farkı kaldı?” sorusunu sormaya başladı izleyici artık.

Tabii tüm bu davranışların altında, erkek egemen bir anlayışla büyütülen, pohpohlanan Mehdi’ye “Mehdim neylerse güzel eyler” sözüyle Müjgan’ın oğlu kabul edip yetiştirdiği kardeşini nasıl bir noktaya getirdiği de apaçık ortada.
Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 14

Dizinin takipçileri, yeni bölüm öncesinde fragmanı görür görmez Müjgan’ı kinayeli bir şekilde anmaya başladı. Kendisi dizide cinayet sonucu ayrılan Müjgan, lanetini de adeta Zeynep ve Mehdi’nin üstüne bırakıp gitti!

Adeta kabusa dönen hikayesiyle Doğduğun Ev Kaderindir, pek çok kadının yaşadığı duruma ayna tutarken, Mehdi gibi erkeklerin nasıl bir ruh halinde olduğunu da ortaya koymak konusunda iyi bir örnek aslında.

Kendini haklı bulan, adına aşk-sevgi-koruma diyerek ayrılmış bile olsa, bir kadının kabusu gibi peşini bırakmayan, olayı cinayete kadar götürebilecek ruh haliyle şiddete meyilli hastalıklı kişiliğiyle Mehdi, aslında toplumdaki pek çok erkeğin de bir yansıması.

İzleyici ekran başında ne kadar sinir olsa da aslında toplumun içinde bu tür insanlar çok fazla. İbrahim Çelikkol, Mehdi karakterini çok iyi oynarken, diziyi izleyenlerin verdiği tepkiler de haklı bir yere oturuyor.

Yapılan yorumlardan bazılarında ‘kızlarınızı böyle erkeklerle evlendirmeyin’ ya da ‘oğullarınızı doğru yetiştirin’ gibi cümleleri de sıklıkla görebilirsiniz. Bu noktadan bakıldığında, Mehdi’nin aslında kötü hareketleri, iyi bir örnek teşkil ediyor.

Bakalım Mehdi, o aracı gerçekten intihar dalışı gibi polisin ve Barış’ın üstüne mi sürecek ve daha neler yapacak?

İşte dizinin 25.bölüm 2. fragmanı ve gelen yorumlardan bazıları:

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 15

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 16

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 17

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 18

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 19

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 20

Müjgan gitti, laneti kabus gibi Doğduğun Ev Kaderindir'in üstüne çöktü! 21