Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde herkesi şaşırtacak bir değişime hazır olun!

Hercai dizisinde herkesi şaşırtacak bir değişime hazır olun!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay -atv’de Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisi, yeni sezonda yoluna emin adımlarla devam ediyor ama kulislere düşen bir bilgi izleyenleri şaşırtabilir. İlk 2 sezonunda fırtınalar estiren diziye ilgi, 3. sezon başında gittikçe düşerken, son haftalarda ise hikayesindeki değişiklikler nedeniyle reytingleri yükseltmeyi başarmıştı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadıkları dizinin hikayesine eklenen heyecanlı gelişmelerle birlikte Total’deki yükselişi devam ediyor. AB kategorisinde istenen reytingi yakalayamamış olsa da Total’deki gidişatı kanalın da yüzünü güldürmekte.

Fakat gelen bir bilgiye göre, diziyle ilgili bir gün değişikliği yapılmasının söz konusu olduğu ortaya çıktı. Reyyan ve Miran aşkını seven ve diziyi merakla izleyen kitle, Cuma akşamları yayınlanmasına çok alışmıştı ama alınan son kararla Hercai dizisinin Pazar gününe alınması söz konusu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından son dakika olarak paylaştığı kulis bilgisine göre, dizinin yayın günü değiştirildi ve Cuma’dan Pazar’a alındı.

Henüz net bir açıklama yok ama dizinin 53. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı ve bu akşam yayınlanması bekleniyor. Değişikliğin de tanıtımla birlikte yeni bölüm fragmanına ekleneceği tahmin ediliyor.

Dizinin yapımcısı Banu Akdeniz, twitter sayfasından kendilerine gün değişikliği ile ilgili bir bilgi gelmediğini belirtirken, tanıtımın da bu akşam yayınlanacağına vurgu yapmakta.

Bakalım Hercai dizisi Cuma akşamı devam mı edecek, yoksa Pazar gününe mi alınıyor?