Ana sayfa Sosyal Medya Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ayrılığına öpüşme sahnesi mi sebep oldu? Kerem Bürsin’den ilk yorum!

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ayrılığına öpüşme sahnesi mi sebep oldu? Kerem Bürsin’den ilk yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaktan çok memnun. Oyuncu, dizinin iyi gittiğini ve reytinglerinin de iyi olmasından memnuniyet duyduğunu açıkladı.

Magazin muhabirleri ile yolda karşılaşan ve aracından inerek röportaj yapan Kerem Bürsin, centilmenliğini bir kez daha gösterdi. Ünlü oyuncu, dizinin çekimlerinin yoğun geçtiğini belirtti ve şöyle konuştu:

“Gayet güzel gidiyor, eğleniyoruz. Tepkiler güzel, reytingler güzel gidiyor, gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor. Eğleniyoruz. Bizi ilgilendiren kısım, iyi çalışıyoruz, güzel çalışıyoruz. Hele böyle bir dönemde. Biraz yoğun ama seyirci memnun ise bizim için en güzel motivasyonda bu.”

Parteneri Hande Erçel ile dizideki öpüşme sahneleri ile gündem olan Kerem Bürsin, ayrıca sosyal medyada da uyumları ve enerjileri konusunda çok olumlu yorumlar alıyor. İki başrol oyuncusunun instagram canlı yayınlarda sergilediği sempatik performans da sosyal medyada birbirlerine çok yakıştırılmaları sonucunu ortaya çıkardı.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ayrılığına öpüşme sahnesi mi sebep oldu? Kerem Bürsin'den ilk yorum! 8

Bu durum Kerem Bürsin’e de soruldu. Oyuncu, “İşimiz gereği bunu yaptığımızı anlıyorsunuz” diyerek öpüşme sahnesinin farklı yorumlanmaması gerektiğine değindi. Bu sahnenin kamera arkasının çekilerek yayınlanmasından da rahatsız olduğunu dile getiren Kerem Bürsin, “Maalesef öyle tatsız bir şey oldu. Ona diyecek bir şeyim yok. Maalesef, işimiz gereği yapmamız gereken bir takım şeyler var. Birinin onu telefona çekmesi hiç profesyonel, hoş bir şey değil. O yüzden keşke sizler de genel anlamda kim olursa olsun, bunun profesyonel olmadığını anlayıp, buna çok destek vermemeniz…” diye konuştu.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ayrılığına öpüşme sahnesi mi sebep oldu? Kerem Bürsin'den ilk yorum! 9

Bu sahneden sonra Hande Erçel ile Murat Dalkılıç’ın ayrılığının yaşandığı yönündeki iddia da Kerem Bürsin’e hatırlatıldı. Oyuncu, bu durumu çok saçma olarak yorumladı:

“Bununla alakalı bir şey demem yanlış, ama şundan eminim hem Murat da çok profesyonel bir sanatçı, işimizi yapıyoruz. Öyle bir sahne senaryoda yazıldığı için bizim onu hayata geçirmemiz, yönetmen ne istiyor ise onu en iyi şekilde elde etmemiz. Bence meyve ile sebzeyi karıştırmamak lazım. Yorumlara bakmıyorum. Öyle bir yorum yapıldığını ilk defa duyuyorum. Tabii bunu duyuyor olmak tabii ki de üzer. Şöyle bir gerçek var. Burada herkes profesyonel işini yapıyor.”

İşte Kerem Bürsin’in açıklamaları: