Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisi sevenler ne kadar da şanslı!

Kalk Gidelim dizisi sevenler ne kadar da şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son yıllarda ekranda en başarılı projelerden birisi de Kalk Gidelim… TRT1 ekranında yayınlanmakta olan dizi Staff Film tarafından çekiliyor… Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde doğa ile iç içe bir ortamda çekilen dizi, ekranın eğlenceli yapımlarından birisi.

3. sezonuyla devam etmekte olan Kalk Gidelim dizisi 114 bölümü geride bıraktı. Birçok dizi için ulaşılması imkansız bir sayı bu… Kalk Gidelim, bir sezon içinde diğer yapımlara nazaran daha fazla çekiliyor ve ekranda da iz bırakmayı başarıyor.

Yaz ekranında da izleyicileriyle buluşmak için Haziran ayından bu yana sette bulunan ekip, yoğun bir tempo ile çekimleri gerçekleştiriyor. Dizi ekibi diğer yapımlar gibi tatilde ya da dinlenmede değil. Tam tersine sıcakların ortasında sette ve her hafta da kesintisiz olarak yayınlanan bir dizi Kalk Gidelim.

İşte bu özellikleri ile Kalk Gidelim izleyicileri oldukça şanslı. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizinin 115. yeni bölümü de 15 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranında olacak.

İşte 115. bölümden ilk fragman: