Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in canını sıkan Demet Özdemir meselesi!

Kerem Bürsin’in canını sıkan Demet Özdemir meselesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde yer alan Kerem Bürsin, magazin muhabirlerinden Demet Özdemir ile ilgili duydukları karşısında bir hayli şaşırdı.

Ünlü oyuncunun geçtiğimiz aylarda Demet Özdemir ile yakınlaştığı iddiası ortaya atılmış ama doğru olmadığı da kısa sürede ortaya çıkmıştı. Demet Özdemir konusunun hala konuşuluyor olmasından ve kendisine soruluyor olmasından rahatsızlığını kibarca ifade eden oyuncu, şunları söyledi:

“O dedikodu hala devam mı ediyor? Sanmıyorum yani. Şu an tek odaklandığım şey iş. Benim için en önemli şey iş. Şu an kalbim işe açık, aileme açık. Ama öyle özel hayatımda özel bir aşk, öyle bir şeyim yok.”

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde covid-19 konusunda ne tür önlemler alındığı da soruldu. Ünlü oyuncu, setlerinde ambulansın hazır beklediğini belirtirken, alınan önlemler konusunda da şöyle konuştu:

“Her seferinde test yapılmıyor ama öyle bir durum da bence çok gerekli değil. Ama ben bu işin uzmanı olmadığım için bu konu ile alakalı yorum yapmam da çok doğru değil. Setimizde maskelerimiz var, her yerde dezenfektan var. Yapımcılarımız çok titiz davranıyor bu konu ile alakalı. Ambulans hep var. Sağlık görevlileri hep var. O yüzden elimizden geldiği kadarı ile bir şey yapabiliyoruz. Biliyorsunuz, bu bir virüs ve nasıl bulaşacağı belli değil.”

İşte o röportaj: