Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova’ya hasret kaldı!

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova’ya hasret kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’nın usta bir oyuncu kadrosu var. Adana’da çekilmekte olan dizinin setinde yoğun bir tempoda hakim… Atv’nin sevilen yapımı 3. sezonu ile yakında ekrandaki yerini alacak. Dizinin afiş va tanıtım çekimlerine katılan oyuncular 1970’li yılların stiliyle poz verdi ve beğeni topladı.

Dizi TV programına konuşan ünlü oyuncu Murat Ünalmış, yeni sezon hakkında düşüncelerini paylaştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman karakterine hayat vermekte olan oyuncu, oldukça başarılı performanslar sergiledi. Dizinin sevilmesinde büyük katkısı bulunan Murat Ünalmış, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Biz de üçüncü sezonumuza başlayacağımız için heyecanlı ve mutluyuz. Pandemi nedeniyle bir anda biten bir sezonumuz olmuştu. Şimdi uzun bir zaman ara vermiş gibi görünüyoruz. Setleri özledik açıkçası. Ben de merak ediyorum, heyecanlı bir sezon olacak.”

Her yaz boşta kaldığında doğaya koşan Murat Ünalmış, dizinin çekimlerinin olmadığı dönemde domates, biber, salatalık ektiğini, ayrıca 500’e yakın lavanta da ektiğini söyledi. Her yıl böyle bir rutininin olduğunun altını çizen oyuncu, “Toprakla uğraşmak beni rahatlatıyor. Görsel olarak o mahsülü görmek, o bitkileri görmek, onların içinde yaşamak bana heyecanlı, güzel geliyor” açıklamasını yaptı.

İşini yapmayı çok özlediğini de ifade eden Murat Ünalmış, yaz başlarından itibaren güzel bir tatil yaptığını, dinlendiğini, enerji topladığını belirtti. “Seyircimiz ile buluşacağımz günü bekliyoruz” diyen Murat Ünalmış, 3. sezon için bir hayli heyecanlıydı…