Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinde aksiyon bol ama izleyicinin büyük bir kızgınlığı var!

Mucize Doktor dizisinde aksiyon bol ama izleyicinin büyük bir kızgınlığı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yeniden buluşmaya hazırlanan Mucize Doktor dizisinin ilk 28 bölümlük performansı olağanüstüydü. Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı ve Ali Vefa karakteri ile de büyük ilgi gördüğü yapım, 17 Eylül Perşembe akşamı 29. bölümüyle geri dönüyor.

Mucize Doktor dizisinin ikinci sezona çok farklı başlayacağı biliniyordu. Ancak bu kadar da savrulacağını kimse tahmin etmemişti. Ali Vefa’nın suçlandığı, patlamanın yaşandığı, Nazlı’nın hayati tehlike atlattığı, ölümün acısının yaşandığı bir bölüm izleyicileri bekliyor…

Mucize Doktor dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı bu detaylarla dolu… Ancak izleyicilerin yaptıkları yorumlar ise dizinin gördüğü ilgiyi düşürmemek adına bazı yanlışlara doğru gidebileceğini de gösteriyor.

İzleyiciler en çok da Ali Vefa karakterinin yeni sezonda birçok haksızlık ile yüzleşmek durumunda kalacağı hissiyatını yaşıyor. Bir izleyici, “Ali’ye yapılan haksızlıklardan dolayı tekrardan sinir krizi geçirmeye hazır mısınız arkadaşlar?” diye mesaj bıraktı. Birçok kişi de bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Fragmanı izlediği zaman elinin ayağının titrediğini belirten ve sinirlerinin bozulduğunu ifade eden mesajlar da cabası.. Ali Vefa’nın ortaya koyduğu mucizelerin değil de onun farklılıklarının hikayede öne çıkartılması durumu yaşanacak.

Mucize Doktor dizisinde aksiyon bol ama izleyicinin büyük bir kızgınlığı var! 7

İzleyiciler de işte bu nedenle sinir krizi geçirecekleri bir sezon olacağı hissiyatını aldı. İzleyiciler Ali Vefa karakterinin mutlu ve toplum ile uyum içinde yaşadığı anları izlemek istiyor. Ancak dizinin ikinci sezon fragmanında verilen mesaj, Ali’nin acılarının artacağı, haksızlıkların devam edeceği ve bir türlü gün yüzü görmeyeceği şeklinde anlaşıldı.

Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım karakterinin ikinci sezonda olmayacağı söylenmişti. Akıllardaki soru 29.bölümde ölen kişinin Kıvılcım olup olmayacağı…

Mucize Doktor dizisi yeni sezonunda farklı bir anlayış ile izleyici karşısına çıkıyor. Bakalım bu durum olumlu mu yoksa olumsuz mu karşılanacak? Bekleyip göreceğiz…