Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Yıldırım çaresizliğe düşünce büyük bir karar almak zorunda kaldı!

Murat Yıldırım çaresizliğe düşünce büyük bir karar almak zorunda kaldı!

tarafından ker_def
Murat Yıldırım şehirden kaçtım dese de asıl sebep Araplar!
Televizyon Gazetesi Analiz

Asi dizisinde Tuba Büyüküstün ile birlikte rol aldıktan sonra sadece Türkiye’nin değil bugün dünyanın dört yanında hayranları bulunan bir isim Murat Yıldırım…

Dizileri yurt dışında birçok televizyon kanalında yayınlanan, özellikle Arap ve Latin bölgelerinde ciddi hayran kitlesi bulunan Murat Yıldırım, hayatında önemli bir karar aldı.

Bu kadar ünlü ve bu kadar geniş bir coğrafyada tanınan birisi olmanın olumsuz yanlarının da olduğunu gösterir gibi, şehirden kaçan Murat Yıldırım. eşiyle birlikte daha huzurlu bir hayata başladı.

Beykoz’da lüks bir villa satın alan Murat Yıldırım, ne kadar çok şehirden uzaklaşmak için böyle bir şey yaptığını belirtse ve ‘O evi eşime hediye aldım’ diyerek de sempatikliğini katlasa da durum daha farklı.

Murat Yıldırım çaresizliğe düşünce büyük bir karar almak zorunda kaldı! 7

ASİ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Murat Yıldırım’a böyle bir hamle yapmaya iten gerçek sebebin Arap hayranları olduğu yönünde bilgiler var.

Eşi İmane Elbani ile birlikte mutlu bir hayatı olan Murat Yıldırım, Arap hayranlarının aşırı ilgisinden çok bunaldığı için sakin ve bulunması zor bir yer seçti.

Arap hayranlarının Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki evini öğrenmesinin ardından bölgeye çok sayıda hayranı akın etmişti.

İşte bu akın Murat Yıldırım’a sakinliğe kaçış için gerekçe oldu.