Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisinde her hafta yeni ayrılıklar var, bundan kaçış yok!

Diriliş Ertuğrul dizisinde her hafta yeni ayrılıklar var, bundan kaçış yok!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

TRT 1 ekranlarında Çarşamba günleri izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi müthiş bir başarıya imza atmış bir yapım. Dizide artık tüm taşlar yer değiştirecek. Bu nedenle de ayrılıklar gelmeye devam edecek.

Ertuğrul’un eşi ve Osmanlı’nın kurucusu Osman Gazi’nin annesi Halime Hatun rolüne hayat veren Esra Bilgiç diziden ayrılmıştı.

Peki Esra Bilgiç’in diziden ayrılması aslında neye işaret? Tarihsel olayların döngüsünde devam etmesi gereken Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılıklara alışmamız lazım. Zira dizi bu sezon itirariyle Ertuğrul Gazi’nin hikayesinden Osman Gazi’nin yani Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusunun hikayesine geçiş yapacak. Bu noktada diziden Engin Altan Düyzatan ile hemen hemen tüm isimler ayrılmak durumunda. Gelecek sezon ise Diriliş Osman Gazi dizisi tarihsel döngüye devam edecek.

Dizinin çok sayıda fanatiği var. Diziden her hafta yeni isimlerin ayrılmasına alışmak gerekiyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinde her hafta yeni ayrılıklar var, bundan kaçış yok! 7

DİRİLİŞ ERTUĞRUL TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Tabii ki dizinin fanları bir hayli üzüntülü. 4 yıldır izledikleri dizinin tamamen değişecek ve yeni bir hikayenin başlayacak olması nasıl sonuçlar doğurur şimdiden bilinmez. Diriliş Ertuğrul tutmuştu. Ancak Diriliş Osman Gazi tutar mı işte orasını kimse bilmiyor.

Esra Bilgiç diziden ayrılması ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu.

“Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım. Beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin. Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz’üm, Savcı’m ve Osman’ım size emanet…”