Ana sayfa Dizi İzle “Musiki konuşur mu?” – Payitaht Abdülhamid 66. Bölüm

“Musiki konuşur mu?” – Payitaht Abdülhamid 66. Bölüm

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in 66. yeni bölümü 21 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle buluştu.. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Sedef Avcı ve Güven Kıraç gibi önemli isimlerin buluştuğu dizinin 66. bölümünden dikkat çeken sahneler TRT1’in youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 66. bölümde yaşanan başlıktaki sahneyle ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Balkanlar’da isyan başlamak üzeredir. Abdülhamid’in yapacağı hamle hem Mehmet Selim’e yönelik suçlamaları hem de devlet üzerine atılan iftiraları temizleyecektir.

Halil Halil Payitaht’a döner ama adını henüz temize çıkaramadığı için ortaya çıkamaz. Adını aklamak için ne gerekiyorsa yapacaktır. İlk hedefi Samuel olur.

Onunla hesaplaşmak için çok tehlikeli bir yol seçer. Şimdi karşısında büyük bir düşman güç vardır: Ndrangheta!

Fuat ve Şivenaz’ın Abdülhamid’in gizli teşkilatını bulmak için Karaso ile bir anlaşma yapar. Karaso Sabahattin’in karşılığında onlara yardım edecek birilerini tanıyordur. Sabahattin mutlaka kaçırılmalıdır. Ama işleri kolay değildir.

Seniha’nın da ısrarı Mahmut’u da çıkışsız bırakır. Oğlunu yurt dışına kaçıracaktır! Oğlunu gitmeden son bir kez görmek isteyen Seniha Naime’nin yardımıyla saraydan çıkar.

Naime’ye kıyamayan Bidar ise Abdülhamid’i kızdırmak pahasına bu suçu üzerine almak zorunda kalır.

Şivenaz ve Fuat Sabahattin’in kaçırılmasından dolayı mutluyken, Şivenaz’ın Fuat’ı taht üzerinde çizdiği resim Abdülhamid’in eline geçer.

Fuat ve Şivenaz’ın gerçek yüzü nihayet ortaya çıkacak mı?

Halil Halid kendini aklamaya çalışırken, daha büyük bir tuzağa mı çekilecek? Abdülhamid, Mahmut ve Seniha’nın Sabahattin’in kaçırılmasına yardım ettiğini anlayınca ne yapacak ve bu işin arkasındaki hainlerin kim olduğunu öğrenebilecek mi?