Ana sayfa Sinema Müslüm filmi Şahin Kendirci’nin hayatını değiştirdi!

Müslüm filmi Şahin Kendirci’nin hayatını değiştirdi!

tarafından ker_def

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayat hikayesini konu alan “Müslüm” filminin galasında yıldızlar geçidi yaşandı. Filmin vizyona girmesinin öncesinde özel konuklara izletildi… Müslüm filminin en çok da Şahin Kendirci’nin hayatını değiştirmesi dikkatleri çekiyor. Müthiş bir prodüksiyonun yanı sıra, dört koldan da tanıtımları yapılan filmin gişesi de merak konusu olmakta.

O Ses Çocuklar yarışmasının birincisi olarak adını duyuran ve filmde Müslüm Gürses’in gençliğini oynayan Şahin Kendirci, “Evde bile ailem beni ‘Müslüm’ diye çağırıyor” dedi. “Müthiş bir film çektik” diyen Kendirci, herkesin izlemesini umduğunu söyledi. Anlaşılan Kendirci’nin hayatı Müslüm filminden sonra bir hayli değişecek.

Galaya katılanlar arasında olan ünlü oyuncu İlker Aksum, “Daha izlemedim ama müthiş bir film olduğuna inanıyorum. Müslüm Gürses zaten hepimizin babasıdır” dedi.

Şıklığıyla dikkat çeken Berna Laçin ise “Türkiye’nin en ilginç karakterlerinden birinin ilk defa gerçek yaşam öyküsünü hayata geçirmiş oldular. O yüzden çok ilgilimi çekti” diye konuştu.

Müslüm filmi Şahin Kendirci'nin hayatını değiştirdi! 7

Kıyafetiyle ilgi çeken bir diğer isim olan Hande Doğandemir, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, “Müslüm Gürses Türkiye’de iz bırakmış bir sanatçıdır. Filmi merakla bekliyorum” dedi.

Oyuncu Boran Kuzum da galaya katılanlar arasındaydı. Boran Kuzum, usta sanatçıya olan sevgisini dile getirdi.

Burcu Biricik, “Çok öncesinde nasıl olur acaba diye konuştuğumuz bir filmdi. Merakla bekliyorum” diye konuştu.

Oyuncu Ezgi Mola da, Müslüm Gürses hayranı olarak çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Filmin oyuncularını da çok sevdiğini belirten Mola, Müslüm Gürses’in tüm şarkılarını çok sevdiğini söyledi.

Şarkıcı Derya Uluğ da, bir müzisyen olarak Müslüm Gürses yorumculuğuna ve müzisyenliğine hayran olduğunu, çok heyecanlı olduğunu söyledi.