Ana sayfa Dizi Haberleri Müthiş iki oyuncu geliyor! Kuruluş Osman dizisine çok sürpriz iki isim daha katıldı!

Müthiş iki oyuncu geliyor! Kuruluş Osman dizisine çok sürpriz iki isim daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul isimli TRT’nin dönem dizisinin devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman dizisi, atv ekranlarında yayınlanmakta. Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı dizi, zorlu geçen bir sezon yaşamıştı. Haziran ayında kısa bir süre çekimlerine ara verilen dizinin yeni sezon çekimleri ise bir süre önce başladı. Dizinin takipçileri, yeni sezon için merakla beklerken, yeni haberler de gelmeye devam ediyor.

İlk sezonunda Kuruluş Osman, 27 bölüm yayınlanmıştı. İkinci sezona büyük iddia ile hazırlanan diziye yeni sürprizler dahil olacak. Yeni sezonda daha etkili sahnelerin yer alması beklenirken, tarihsel bakımdan da Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarını kapsayacağından hikayenin gelişmesi beklentisi hakim.

Diziye geçtiğimiz günlerde bir sürpriz isim katılmıştı. Cüneyt Arkın’ın ikinci sezon sürprizi olarak yapıma katılacağı haberlerinin ardından iki sürpriz daha geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, Kuruluş Osman dizisine yeni sezonda Poyraz Karayel dizisindeki Sefer karakteriyle hafızalara kazınan Kanbolat Görkem Arslan ile Çukur ve sonrasında Şampiyon dizilerinde son olarak yer alan Erkan Avcı’nın da dahil olduğunu duyurdu.

Müthiş iki oyuncu geliyor! Kuruluş Osman dizisine çok sürpriz iki isim daha katıldı! 8
Kanbolat Görkem Arslan

Bilindiği gibi Erkan Avcı, Çukur dizisinde Karakuzular’ın lideri olarak ekrana gelmiş ve Çeto karakteriyle dikkat çeken bir rol üstlenmişti. Erkan Avcı, her oynadığı rolü fenomen haline getiren isimlerden birisi olmayı da başarıyor. Bu nedenle Kuruluş Osman dizisinde kimi oynayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Müthiş iki oyuncu geliyor! Kuruluş Osman dizisine çok sürpriz iki isim daha katıldı! 9
Erkan Avcı

Geçtiğimiz günlerde Tamer Yiğit’in de kadroya dahil olması heyecan yaratmıştı. Usta ve son dönemin başarılı genç isimlerinin kadroya eklenmesiyle Kuruluş Osman dizisinin de yeni sezonda heyecanı iyice arttıracağı belli oluyor.