Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Nehir’i ayrıldı mı? Hazal Subaşı paylaşımıyla kafaları fena karıştırıyor!

Çukur’un Nehir’i ayrıldı mı? Hazal Subaşı paylaşımıyla kafaları fena karıştırıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ilk olarak TRT1’de yayınlanan günlük dizi Adını Sen Koy ile ekranlara gelmeye başlayan Hazal Subaşı, daha sonra Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinde oynayarak daha büyük bir kesimin dikkatini çekmişti. TRT’nin Halka dizisinde de rol alan oyuncu, kariyerinde büyük bir sıçrama sağlayan Çukur dizisinde rol almaya başlamıştı geçtiğimiz yıl.

Başarılı performansıyla dikkatleri çeken oyuncunun kısa sürede Çukur gibi prime time’da dikkat çeken bir yapımda yer alması, kariyeri açısından da ciddi bir basamak. Nehir karakteriyle başarılı bir çizgi izleyen oyuncu, aynı zamanda dizinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu ile de aşk yaşamaya başladı. İkili, yaz sezonunda tatilde birlikte görüldüler.

Çukur dizisinin çekimleri yaklaşık 10 gün önce başladı. Dizinin ekibi İstanbul’a döndü ve çekimlerde şu sıralar. Hazal Subaşı nerede? O da çekimlerde mi? kimse bir şey anlamadı! Zira oyuncu şu sıralar sürekli tatil fotoğrafları paylaşmakta. Herkesin sette olduğu bir dönemde onun hala tatilde olması, diziden ayrıldığı anlamına gelecektir.

Çukur'un Nehir'i ayrıldı mı? Hazal Subaşı paylaşımıyla kafaları fena karıştırıyor! 8

Ancak Hazal Subaşı’nın yaptığı paylaşımların daha önce tatilden çektiği fotoğraflar mı olduğu, yoksa hala tatil mi yaptığı pek de anlaşılmıyor. İzleyicileri de haklı olarak Çukur’dan ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Bazı takipçileri “Biraz da Çukur’un setinden fotoğraf paylaşsan” diyerek oyuncunun sürekli tatil fotoğrafı paylaşmasından biraz sıkıldıklarını da ifade etmekte.

“Çukur evimiz, Nehir kraliçemiz” sloganları atan kimi hayranları ise tatil rehaveti ve renkliliği içindeki bu paylaşımlardan hayli mutlu.

Hazal Subaşı, bir önceki paylaşımını da yine tatilde olduğu bir mekandan ve 20 Ağustos’ta yaptığını da hatırlatmak gerek…

İşte oyuncunun son paylaşımı:

????

Çukur'un Nehir'i ayrıldı mı? Hazal Subaşı paylaşımıyla kafaları fena karıştırıyor! 9