Ana sayfa Dizi İzle Muzi, Hızır Ali’yi aldırıyor – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. Bölüm

Muzi, Hızır Ali’yi aldırıyor – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. Bölüm

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölümü 23 Ekim Salı akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Kenan Çoban’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerini patlatan bir sahne vardı. Final sahnesinde Hızır Çakırbeyli vurulunca dizinin hayranları sosyal medyada ayağa kalktı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Süleyman Çakır karakteri ile Hızır Çakırbeyli karakterini özdeşleştiren izleyiciler, “Türkiye ikinci bir Süleyman Çakır vakasını kaldıramaz” şeklinde mesajlar paylaştı. Videodan dizinin 112. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Dizinin hayranları Hızır’ın ölüp ölmediğini öğrenmek için google’da haberlerde aramalar yaptılar. 113. bölümde neler olacağı da izleyicileri bir hayli meraklandırdı.

Hızır karakterinin dizinin ana taşıyıcı karakteri olduğu düşünüldüğünde ölmesi demek, dizinin final yapması ile eşdeğer.

Yani bir şekilde Hızır Çakırbeyli kurtulacak ve dizide aktif şekilde yer alacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ise bu hareket ile reytingini bir adım daha artırmayı başaracaktır.

İzleyiciler Hızır’ın durumunu merak ettikçe ekran başına geçecek ve bundan sonraki bölümleri soluksuz izleyecektir. Bu durum da tabii ki reytinglerin yükselmesini sağlayacaktır.